• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Lin Jarvis δεν ανησυχεί για τις φήμες Rossi-Ducati
Δεν είναι λογική η ανησυχία για κάτι που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε
Νέα 23/06/2010 - 10:25

H Yamaha επιμένει να μην ανησυχεί με την αδιάκοπη φημολογία που συνδέει τον Valentino Rossi με την Ducati. Το ‘αφεντικό’ της Yamaha, ο Lin Jarvis είπε:

 

“Στην πραγματικότητα η μόνη του λογική επιλογή είναι η Ducati. Η μετάβασή του από τη Yamaha στη Honda δεν έχει λογική, είναι η γνώμη μου. Σκέφτομαι ότι η ομάδα μας είναι καλύτερη, πιστεύω ότι η μοτοσυκλέτα μας είναι καλύτερη και πιστεύω ότι έχουμε και καλύτερη προσέγγιση, έτσι δεν βλέπω μια πραγματικά μεγάλη απειλή από την Honda. Ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν βλέπω να έχει κάποιο κίνητρο για να το κάνει”.

 

“Το κίνητρο είναι ένας Ιταλός νικητής με μια ιταλική μοτοσυκλέτα. Μπορώ να φανταστώ ότι αυτό παραμένει το όνειρο. Πιστεύω ότι αυτό είναι το όνειρο και για τον Ιταλό κατασκευαστή, αλλά και ο κοινός χορηγός που θα έχουν. Υπάρχει μια έλξη σ’ αυτήν την συζήτηση και αρκετή φημολογία, αλλά θα δούμε ”.

 

Δεν είμαι ανήσυχος γι αυτό γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν είναι λογική η ανησυχία για κάτι που δεν μπορείς να επηρεάσεις. Η μόνη επιρροή που μπορούμε να ασκήσουμε, είναι να προτείνουμε το καλύτερό μας ‘πακέτο’ και ο Valentino θα πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Από την πλευρά της Yamaha, ο τραυματισμός του δεν επηρεάζει την επιθυμία μας να κρατήσουμε και τους δύο, τον Valentino και τον Jorze”.

Επόμενο άρθρο »

Θέλει να ανακάμψει ο Elias

« Προηγούμενο άρθρο

Διψασμένος για νίκη ο Luthi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα