• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διψασμένος για νίκη ο Luthi
Η δεύτερη θέση που έφερα στο Silverstone μου έχει δώσει άλλο ένα κίνητρο.
Νέα 23/06/2010 - 10:24

Στον Καθεδρικό ναό των MotoGP, την πίστα του Assen ο νεαρός Tom Luthi αναζητεί μία νίκη, ότι ακριβώς έχασε μέσα από τα χέρια του στο Silverstone. Η πίστα του Assen φιλοξενεί αγώνες Grand Prix από το 1949 με λίγα λόγια από την πρώτη χρονιά που ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. 

 

Είναι μία από τις αγαπημένες πίστες του 24άχρονου αναβάτη που εν όψη του αγώνα δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής “Το Assen είναι μία ωραία πίστα με μεγάλη παράδοση. Μου αρέσει η σχεδίασή της και ανυπομονώ να βρεθώ σε αυτή. Η δεύτερη θέση που έφερα στο Silverstone μου έχει δώσει άλλο ένα κίνητρο να τα πάω καλά και επιπλέον η ατμόσφαιρα του κοινού στο Assen είναι εκπληκτική. Θέλω να φέρω στο Assen μαζί μου την καλή διάθεση που είχα από τον τελευταίο αγώνα και να συνεχίσω να την καλλιεργώ στην Ολλανδία.” 

 

Ο δε manager της ομάδας Terrell Thien δήλωσε ότι η ομάδα έχει κάνει σημαντικές αναβαθμίσεις και βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο οπότε από την στιγμή που και ο Luthi νιώθει θετικά στην συγκεκριμένη πίστα ευελπιστούν σε ένα καλό αποτέλεσμα.

Επόμενο άρθρο »

Ο Lin Jarvis δεν ανησυχεί για τις φήμες Rossi-Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Καλές επιδόσεις θέλει ο Redding

Χορηγοί