• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
15ος Αγώνας - GP Ινδονησίας (Mantalica)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mandalika: MotoGP Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές
Ταχύτερος ο Franco Morbidelli
Νέα 28/09/2024 - 05:58

Οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές αποτελούσαν την τελευταία ευκαιρία για τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας ώστε να ρυθμίσουν τις μοτοσυκλέτες τους, ενόψει των κατατακτηρίων και του αγώνα Sprint στην πίστα της Mandalika, για το 15ο Grand Prix της σεζόν του 2024.

Ο Marc Marquez βρέθηκε στην κορυφή στα πρώτα στάδια, κάνοντας 1:30.510 και όντας πολύ δυνατός στο τελευταίο κομμάτι της πίστας. Αρκετοί αναβάτες έφταναν εκεί με σημαντικό πλεονέκτημα, όμως η πολύ καλή επίδοση του 8 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή στις τελευταίες στροφές τον κρατούσε στην πρώτη θέση. 

Φτάνοντας στα τελευταία λεπτά, ο Aleix Espargaro κατάφερε να τον ξεπεράσει, κάνοντας 1:30.497, ενώ λίγο μετά ο Franco Morbidelli (που φαίνεται πολύ δυνατός στα τελευταία Grand Prix) κατέκτησε τελικά την πρώτη θέση με 1:30.330, αφήνοντας τον Espargaro δεύτερο και τον Marquez τρίτο. 

Ο Francesco Bagnaia έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Jorge Martin. Έκτος ήταν ο Fabio Di Giannantonio, με τους Enea Bastianini και Maverick Viñales να ακολουθούν. Tη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Fabio Quartararo και Pedro Acosta

Επόμενο άρθρο »

Mandalika: MotoGP Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Mandalika: Moto2 Δεύτερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα