• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
15ος Αγώνας - GP Ινδονησίας (Mantalica)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Emilia Romagna: Moto3 Αγώνας
Επιστρoφή στις νίκες για Alonso
Νέα 22/09/2024 - 13:49

O αγώνας της Moto3 στο Misano σηματοδότησε το τέλος του Ευρωπαϊκού σκέλους για την φετινή σεζόν και είδε τη βαθμολογική διαφορά του David Alonso να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. 

Όταν έσβησαν τα φώτα της εκκίνησης, ο Taiyo Furusato κατάφερε να στρίψει πρώτος από την Pole Position, με τον Alonso να ακολουθεί. Ο Κολομβιανός έκανε αμέσως την επίθεσή του στο δεύτερο γύρο και πέρασε μπροστά, ενώ πιο πίσω ο David Muñoz είχε μια πτώση μετά από επαφή με τον Stefano Nepa

Eν τω μεταξύ ο Daniel Holgado είχε ξεκινήσει από την 11η θέση, αλλά είχε πολύ καλό ρυθμό και ανέβαινε συνεχώς, φτάνοντας τους πρωτοπόρους και αρπάζοντας την πρώτη θέση στο τέλος του τέταρτου γύρου. 

Ο Angel Piqueras πέρασε και αυτός για λίγο στην πρώτη θέση, με τις μάχες μπροστά να συνεχίζονται. Ο Taiyo Furusato είχε μια επαφή με τον Adrian Fernandez, με αποτέλεσμα και οι 2 αναβάτες να χάσουν πολλές θέσεις.

Φτάνοντας στους τελευταίους γύρους, τέσσερις αναβάτες είχαν αρχίσει να ξεχωρίζουν, με τους Alonso, Piqueras, Holgado και Veijer  να έχουν ανοίξει διαφορά από τους υπόλοιπους.

Ο Holgado πέρασε στην πρώτη θέση στον προτελευταίο γύρο, όμως ο Alonso απάντησε αμέσως και ξεκίνησε τον τελευταίο γύρο όντας στην πρώτη θέση, με τον Piqueras να τον ακολουθεί από κοντά. Ο Κολομβιανός ήταν ασταμάτητος στο τέλος και τελικά κατάφερε να περάσει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού και αύξησε τη διαφορά του στη βαθμολογία στους 82 βαθμούς, καθώς τα MotoGP περνάνε στο ασιατικό σκέλος της σεζόν. Ο Piqueras πήρε τη δεύτερη θέση, ενώ ο Holgado πέρασε τη γραμμή του τερματισμού τρίτος, όμως είχε πατήσει εκτός των ορίων της πίστας στον τελευταίο γύρο και έτσι υποβιβάστηκε στην 4η θέση, φέρνοντας τον Veijer στο βάθρο. 

Ο Ivan Ortola τερμάτισε πέμπτος, μπροστά από τον Luca Lunetta. Έβδομος ήταν ο Joel Kelso, με τους Adrian Fernandez και Matteo Bertelle να ακολουθούν. Τη δεκάδα συμπλήρωσε ο Jose Antonio Rueda

Επόμενο άρθρο »

Emilia Romagna: Moto2 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Emilia Romagna: MotoGP Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα