• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
12ος Αγώνας - Αραγονίας (Aragon)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: MotoGP Αγώνας Sprint
Περίπατος Marc Marquez ως τη νίκη
Νέα 31/08/2024 - 18:10

Οι αριστερόστροφες πίστες είναι το "πεδίο κυνηγιού" του Marc Marquez και ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής το απέδειξε για άλλη μια φορά σήμερα, φτάνοντας στην πρώτη του νίκη με Ducati και μάλιστα με άνεση και μεγάλη διαφορά. 

Όταν έσβησαν τα φώτα της εκκίνησης, ο Μarquez έστριψε πρώτος, με τους Jorge Martin και Pedro Acosta να ακολουθούν. Ο Francesco Bagnaia έκανε μια κακή εκκίνηση και βρέθηκε στην 6η θέση.

Το ίδιο έπαθε και ο Aleix Espargaro, ο οποίος μάλιστα είχε μια πτώση, ενώ στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο πτώση είχαν και ο Johann Zarco και ο Aleix Espargaro

Μπροστά ο Marquez είχε αρχίσει να ανοίγει διαφορά, με τον Martin να μην μπορεί να ακολουθήσει τον πολύ δυνατό΄ρυθμό του και να μην θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει εφόσον ήταν μπροστά από τον Bagnaia

O Ιταλός της εργοστασιακής Ducati από την άλλη έκανε λάθη και σύντομα έχασε και την 6η θέση από τον Brad Binder

Οι θέσεις του βάθρου καθάρισαν από νωρίς, με τον Marquez να συνεχίζει να ανοίγει άνετα και χωρίς να ζοριστεί τη διαφορά και τελικά πέρασε τη γραμμή του τερματισμού με 2,9 δευτερόλεπτα διαφορά, για να πάρει την πρώτη του νίκη στην Ducati (σε αγώνα Sprint) και να δείχνει το μεγάλο φαβορί και για τη νίκη στο αυριανό Grand Prix. 

Από την άλλη ο Martin είχε με τη σειρά του αφήσει πολύ πίσω του τον Acosta και αρκέστηκε σε μια ασφαλή δεύτερη θέση και την βαθμολογική υπεροχή, ενώ ο Acosta επέστρεψε μετά από καιρό στο βάθρο. 

Τέταρτος ήταν ο Alex Marquez, μπροστά από τον Miguel Oliveira. Έκτος τερμάτισε ο Brad Binder, με τους Enea Bastianini και Fabio Quartararo να ακολουθούν. Ο Francesco Bagnaia αντιμετώπιζε προφανώς πρόβλημα και έμεινε πιο πίσω, τερματίζοντας 9ος. 
 

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: MotoGP Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ο MARTIN ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ;
  • ΟΧΙ, Ο PECCO BAGNAIA ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
  • ΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ