• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
12ος Αγώνας - Αραγονίας (Aragon)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: MotoGP Κατατακτήριες
Άνετα ο Marc Marquez, με 0.840" διαφορά!
Νέα 31/08/2024 - 12:54

Μετά τα πρώτα περάσματα των KAT1 ήταν o Pedro Acosta και ο Jack Miller που κρατούσαν τις θέσεις πρόκρισης. Σύντομα ο Brad Binder έβγαλε τον Miller εκτός, παίρνοντας τη δεύτερη θέση. Ο Αυστραλός απάντησε με 7 λεπτά να απομένουν, κάνοντας έναν πολύ καλό γύρο και ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση. 

Όμως τελικά δεν θα τα κατάφερνε, καθώς με το πέσιμο της καρό σημαίας Binder και Acosta τον ξεπέρασαν και πήραν την πρόκριση για τις δεύτερες κατατακτήριες. 

Εκεί κυρίαρχος αποδείχθηκε ο Marc Marquez, με τον Ισπανό 8 φορές Παγκόσμιο Πρωταθληή να βρίσκεται από την αρχή στην κορυφή με 1:47.966, το οποίο βελτίωσε σύντομα σε 1:47.478

Στις τελικές επιθέσεις και με δύο λεπτά να απομένουν, ο Marquez κατέβασε και άλλο το χρόνο του σε 1:46.766 και πήρε την Pole Position, έχοντας μάλιστα 840 χιλιοστά του δευτερολέπτου διαφορά σε σχέση με τον δεύτερο, Pedro Acosta!

Την πρώτη σειρά της εκκίνησης συμπλήρωσε ο Francesco Bagnaia, ενώ πίσω του είναι ο Jorge Martin, ο οποίος είχε μια πτώση στα πρώτα στάδια και βγήκε στο τέλος με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του. 

Στη δεύτερη σειρά μαζί του βρίσκονται οι Alex Marquez και Franco Morbidelli, μπροστά από τους Brad Binder, Miguel Oliveira και Raul Fernandez. Τέλος, στην τέταρτη σειρά της εκκίνησης βρίσκονται οι Johann Zarco, Aleix Espargaro και Maverick Viñales

Επόμενο άρθρο »

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των Δοκιμών προετοιμασίας της σεζόν 2025

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: MotoGP Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ο MARTIN ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ;
  • ΟΧΙ, Ο PECCO BAGNAIA ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
  • ΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ