• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
12ος Αγώνας - Αραγονίας (Aragon)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Fermin Aldeguer με την Gresini Racing MotoGP και ένα μέλλον ανοιχτό μπλε
Νέα 28/08/2024 - 11:50

Ο Fermin Aldeguer είναι ο νέος βασικός φορέας της Team Gresini Racing MotoGP για τις επόμενες δύο σεζόν, με την ομάδα της Faenza να επεκτείνει επίσης τη συνεργασία της με την Ducati για το 2026.

Η συνεργασία μεταξύ της Gresini Racing και της Ducati Corse είναι πιο στενή από ποτέ, με τις πρόσφατες σεζόν που έφεραν τους Bastianini και Marc Márquez στην επίσημη ομάδα και τον Fabio Di Giannantonio να πετυχαίνει την παρθενική του νίκη στο MotoGP με μια μοτοσυκλέτα Desmosedici GP.

Ήρθε η ώρα για τον Fermín Aldeguer, ο οποίος ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστών τις δύο τελευταίες σεζόν στη Moto2, να λάμψει με την επικεφαλής της ομάδας Nadia Padovani, δίπλα στον Alex Márquez, ο οποίος έχει ήδη επιβεβαιωθεί για το 2025 και το 2026. Τα (γαλάζια) μάτια είναι πλέον εστιασμένα για τις 19 Νοεμβρίου για την πρώτη επίσημη δοκιμή…

FERMIN ALDEGUER – GRESINI RACING MOTOGP RIDER

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας Gresini. αυτή είναι μια απίστευτη ευκαιρία να κάνω το ντεμπούτο μου στο MotoGP με την καλύτερη μοτοσυκλέτα στο grid και με μια φανταστική ομάδα που είχε πολλούς εμβληματικούς αναβάτες. Ελπίζω να τα καταφέρω γρήγορα με την GP24: θα χρειαστεί να το προσεγγίσουμε βήμα-βήμα, αλλά δεν μπορώ να περιμένω την πρώτη δοκιμή της νέας σεζόν στη Βαλένθια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Nadia και τον Gigi για την εμπιστοσύνη τους, η οποία θα επιστραφεί».

NADIA PADOVANI GRESINI - ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ  ΟΜΑΔΑΣ GRESINI RACING

«Το οικογενειακό πνεύμα είναι η ιδέα στην οποία βασίζεται η ομάδα μας και ισχύει για ολόκληρη την ιστορία του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που καλωσορίζουμε ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα νεαρά ταλέντα της κατηγορίας και στόχος μας θα είναι να τον προστατεύσουμε και να τον βοηθήσουμε να φτάσει στα αποτελέσματα που μας διακρίνουν. Θα είναι μαζί μας για τις επόμενες δύο σεζόν και η Ducati θα μείνει επίσης στο γκαράζ μας μέχρι τουλάχιστον το 2026. Θα είμαστε διπλά χαρούμενοι, οπότε καλωσόρισες στην ομάδα Fermín»!

LUIGI DALL’IGNA -  ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ DUCATI CORSE

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την οικογένεια Gresini μέχρι το 2026. Η ομάδα με επικεφαλής τη Nadia Padovani έχει καταφέρει να πετύχει σπουδαίους στόχους τα τελευταία χρόνια, ενώ δείχνει όλη της τη δύναμη και τον επαγγελματισμό. Η Team Gresini Racing έφερε επίσης αρκετούς αναβάτες –μερικούς από αυτούς πολύ νέους– σε νίκες. Γι' αυτό είμαστε σίγουροι ότι αυτή είναι η ιδανική ομάδα για να υποδεχθεί τον Fermín Aldeguer και να τον συνοδεύσει στην πρώτη του σεζόν στο MotoGP. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τη Nadia και όλη την οικογένεια Gresini. Ανυπομονούμε για πιο συναρπαστικές στιγμές μαζί»!

« Προηγούμενο άρθρο

Φοιτητές κατασκεύασαν ηλεκτρική superbike

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ο MARTIN ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ;
  • ΟΧΙ, Ο PECCO BAGNAIA ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
  • ΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ