• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
12ος Αγώνας - Αραγονίας (Aragon)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνεργασία της Motoway με την Magneti Marelli
Νέα Αγοράς 26/08/2024 - 00:05

Η Motoway Καμπράνης Α.Ε. ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Magneti Marelli στη γκάμα προϊόντων για δίκυκλα για την Ελληνική αγορά .

Μέσω της συνεργασίας της με την Magneti Marelli, η Motoway Καμπράνης Α.Ε. θα διαθέτει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά μια εκτενή γκάμα ανταλλακτικών της ιταλικής μάρκας.

Στα προϊόντα περιλαμβάνονται κιτ κυλίνδρων, ντίζες, ανορθωτές, πηνία, μίζες, αντλίες, καθρέφτες, μανέτες και πολλά άλλα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των μοτοσυκλετών και scooter κάθε κυβισμού.

Η Magneti Marelli, με ιστορία δεκαετιών στον χώρο της βιομηχανίας οχημάτων, είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα και την τεχνολογική υπεροχή των προϊόντων της.

Η συνεργασία με τη Motoway Καμπράνης Α.Ε. εξασφαλίζει την άμεση πρόσβαση των καταναλωτών σε αυτά τα κορυφαία προϊόντα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την άριστη εξυπηρέτηση και υποστήριξη τους.

Η Motoway Καμπράνης Α.Ε., με πιστοποιήσεις ISO, ένα σύγχρονο Logistic Center και εμπειρία στον χώρο από το 1986, είναι απόλυτα προετοιμασμένη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της συνεργασίας αυτής, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική και γρήγορη διανομή των προϊόντων της Magneti Marelli σε όλη την Ελλάδα.

Επόμενο άρθρο »

EKO Super Special Stage στο Σ.Ε.Α. Σείριος

« Προηγούμενο άρθρο

Salvini: το διάταγμα “Salva Vespa” ...που δεν περιμέναμε

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ο MARTIN ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ;
  • ΟΧΙ, Ο PECCO BAGNAIA ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
  • ΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ