• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Andrea Dovizioso αναβάτης δοκιμών της Yamaha Factory Racing MotoGP σε ιδιωτικό τεστ στο Misano
Αγώνες 19/08/2024 - 20:19

Η Yamaha Motor Co., Ltd. με λύπη ανακοινώνει ότι ο Cal Crutchlow δεν είναι ακόμα πλήρως ικανός να συνεχίσει τα καθήκοντά του στη Yamaha Factory Racing MotoGP ως δοκιμαστής αναβάτης λόγω επιπλοκών μετά από χειρουργική επέμβαση στο χέρι. Ο Andrea Dovizioso θα είναι ο αντικαταστάτης του στο προσεχές ιδιωτικό τεστ στο Misano.

 

Gerno di Lesmo (Ιταλία), 19 Αυγούστου 2024

Η Yamaha Motor Co., Ltd. επιβεβαιώνει ότι ο Cal Crutchlow δυστυχώς δεν είναι σε θέση να εκπληρώσει τα καθήκοντά του ως αναβάτης δοκιμών στη Yamaha Factory Racing MotoGP λόγω επιπλοκών μετά από χειρουργική επέμβαση στο χέρι. Ο Ιταλός θρύλος του MotoGP, Andrea Dovizioso, συμφώνησε να αντικαταστήσει τον Crutchlow ως αναβάτης δοκιμών της Yamaha Factory Racing MotoGP σε μια ιδιωτική δοκιμή στο Misano.

Ο Crutchlow χειρουργήθηκε στο χέρι του νωρίτερα φέτος, αλλά υπέστη επιπλοκές. Ενώ ο Crutchlow επικεντρώνεται στην πλήρη ανάρρωση, ο Dovizioso θα εκπληρώσει τον ρόλο του δοκιμαστή στη Yamaha Factory Racing MotoGP προς το παρόν.

Ο Dovizioso και η Yamaha ολοκλήρωσαν μια δοκιμή πριν από λίγες εβδομάδες στο Mugello για να επιβεβαιώσουν ότι ο δεσμός μεταξύ του Dovizioso και της YZR-M1 ήταν ακόμα τόσο ισχυρός όσο ποτέ. Ο αναβάτης από τη Forlì της Ιταλίας θα ανεβεί ξανά στη Yamaha κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής δοκιμής που θα διεξαχθεί στο Misano World Circuit Marco Simoncelli την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Αυγούστου.

MASSIMO MEREGALLI Διευθυντής ομάδας

«Πρώτα απ 'όλα, επιτρέψτε μου να ξεκινήσω λέγοντας ότι όλοι ευχόμαστε στον Cal ταχεία ανάρρωση και ελπίζουμε να τον δούμε σύντομα ξανά στην πίστα με την ομάδα δοκιμών μας. Ωστόσο, στο μεταξύ δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε αδρανείς. Ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι ο Andrea συμφώνησε να συμπληρώσει τον Cal και να αναλάβει το ρόλο του αναβάτη δοκιμών της Yamaha Factory Racing MotoGP στην ιδιωτική δοκιμή στο Misano. Ο Andrea και η Yamaha έχουν στενή σχέση εδώ και πολλά χρόνια. Ο Dovi είναι ένας πολύ ικανός και ακριβής αναβάτης που έχει επίσης ξεκάθαρη κατανόηση της τεχνικής πλευράς του MotoGP. Επιπλέον, εκτός από την εμπειρία του στο πρωτάθλημα MotoGP, είναι επίσης εξοικειωμένος με το έργο της Yamaha στο MotoGP, επομένως ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας μαζί του. Πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει να συλλέξουμε πολύτιμα δεδομένα και να μας δώσει καλά σχόλια».

ANDREA DOVIZIOSO Yamaha Factory Racing MotoGP Test Rider

«Λυπάμαι που ο Cal δεν είναι ακόμα καλά και ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα. Ωστόσο, είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να ανέβω ξανά σε μια μοτοσυκλέτα MotoGP και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Yamaha για αυτή την ευκαιρία. Ελπίζω να μπορέσω να συμβάλω στην ανάπτυξη της μοτοσυκλέτας”.

Επόμενο άρθρο »

Γιατί έμεινε πίσω ο Marquez στο GP της Αυστρίας;

« Προηγούμενο άρθρο

Αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες από τον Αγώνα MotoGP της Αυστρίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα