• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η νέα σειρά Enduro και Dual-Sport της Husqvarna για το 2025
Νέα Αγοράς 17/06/2024 - 21:44

Η Husqvarna με περισσότερη τεχνολογία, βελτιωμένη απόδοση και περισσότερες ρυθμίσεις, είναι έτοιμη να κινηθεί σε δύσκολα μονοπάτια με τα μοντέλα του 2025, καθώς μόλις αποκάλυψε τη γκάμα enduro και dual-sport.

Η Σουηδική μάρκα υπό την Pierer Mobility προσφέρει συνολικά έξι μοντέλα για το 2025, που απευθύνονται σε αναβάτες εκτός δρόμου όλων των επιπέδων δεξιοτήτων.

Με επιλογές είτε από δίχρονους ή τετράχρονους κινητήρες στις μοτοσυκλέτες τις, είναι όλες εξοπλισμένες με τεχνολογία που προέρχεται από τους αγώνες για αξιόπιστη κορυφαία απόδοση.

Σε γενικές γραμμές, η Husqvarna έχει δώσει στις νέες της χωμάτινες μοτοσυκλέτες βελτιωμένη απόδοση και αξιοπιστία με νέα εξαρτήματα όπως τα φρένα της Brembo, το ενισχυμένο ψαλίδι και πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση από την WP. Η Husqvarna προσφέρει 6 μοτοσυκλέτες, με 3 δίχρονα και 3 τετράχρονα μοντέλα.

Ξεκινώντας με τις δίχρονες μοτοσυκλέτες 2T, τα μοντέλα TE150, TE250 και TE300 διατίθενται στάνταρ με βελτιωμένο σύστημα έγχυσης καυσίμου και επιλογή χαρτογράφησης λειτουργίας του κινητήρα με δυνατότητα γρήγορων αλλαγών εν κινήσει. Όπως και πριν, η σειρά TE διαθέτει κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων και ανάρτηση WP XACT με μια πλήρη σειρά ρυθμίσεων. Τα βελτιωμένα φρένα της Brembo εξασφαλίζουν επίσης αξιόπιστη απόδοση ακινητοποίησης.

Προχωρώντας στις τετράχρονες μοτοσυκλέτες, η σειρά FE επιστρέφει με 3 μοντέλα: 350, 450 και 501. Και οι τρεις μοτοσυκλέτες διαθέτουν αγωνιστικά εξαρτήματα, ρύθμιση του ελέγχου της πρόσφυσης και γρήγορη υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων. Όπως και τα δίχρονα αδέρφια τους, η σειρά FE αποκτά νέα συστήματα φρένων και συμπλέκτη Brembo, ανάρτηση WP XACT και αναβαθμισμένο ψαλίδι.

Τόσο τα δίχρονα όσο και τα τετράχρονα μοντέλα διαθέτουν ένα  ειδικά διαμορφωμένο πλαίσιο από κράμα χρωμίου μολυβδαινίου, το οποίο η Husqvarna λέει ότι είναι σχεδιασμένο για βέλτιστη ακαμψία. Αυτό σημαίνει μέγιστη ακαμψία όπου το χρειάζεται και άφθονη ευκαμψία όπου πρέπει να παρουσιάσει ελαστικότητα. Η γεωμετρία του πλαισίου και του ψαλιδιού έχει επίσης σχεδιαστεί για εκλεπτυσμένη συμπεριφορά και αντιβύθιση (anti-squat) υπό έντονη επιτάχυνση.

Καμία αναβάθμιση νέου μοντέλου Husky δεν θα ήταν πλήρης χωρίς συνοδευτικό εξοπλισμό αναβάτη και για το 2025, καθώς η Husqvarna λανσάρει επίσης τη Functional Offroad Apparel Collection που αποτελείται από εξοπλισμό αναβάτη και αδιάβροχα ρούχα. Η Husqvarna λέει ότι η σειρά ενδυμάτων έχει σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση ακόμη και για τις περισσότερες ώρες στη σέλα και σε όλους τους καιρούς.

Οι νέες χωμάτινες μοτοσυκλέτες TE και FE της Husqvarna είναι αγαπημένες σε πολλούς και για καλό λόγο. Είναι εύκολο να δει κανείς πόση Έρευνα και Εξέλιξη υπάρχει σε αυτές τις μοτοσυκλέτες, καθώς χρόνο με το χρόνο, η Husqvarna, καθώς και οι αδελφές της εταιρείες KTM και GasGas, φαίνεται να αποκομίζουν περισσότερες επιδόσεις, βελτιωμένη τεχνολογία και μειωμένο βάρος από τη σειρά μοτοσυκλετών τους.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς αυτές οι μοτοσυκλέτες μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτερες, και όμως η Husqvarna με κάποιο τρόπο καταφέρνει να το κάνει. Οι Husqvarna TE και FE enduro και dual-sport 2025 θα είναι διαθέσιμες σε όλες τις αντιπροσωπείες Husqvarna από τον Ιούλιο του 2024.

Επόμενο άρθρο »

Hellas Rally Raid 2024 με το Voge 300 Rally

« Προηγούμενο άρθρο

Η πατέντα της ηλεκτρικής Motocross της Suzuki, κατοχυρώνει τη διάταξη των γραναζιών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα