• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone live: όλα έτοιμα και καλός καιρός!
Καλοκαίρι στην Αγγλία με 20ο και καθαρό ουρανό!!
Νέα 17/06/2010 - 17:03

 

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Ο συνεργάτης μας Mat Oxley λίγες μέρες νωρίτερα μας έγραψε για τον επικείμενο αγώνα του Silverstone: «μην ξεχάσετε να πάρετε την ομπρέλα σας», αφού υπολόγιζε σε έναν τυπικό βρετανικό καιρό τύπου Donington, όπως μας είχε συνηθίσει η γνωστή πίστα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Φαίνεται όμως ότι ο καιρός κάνει το χατίρι στη νέα προσπάθεια των Άγγλων, που έφεραν το Grand Prix στη διάσημη πίστα τους, που φιλοξενεί την Formula 1 τα τελευταία χρόνια.

Το Silverstone ανακαινίστηκε, απέκτησε νέα διαδρομή, σε σχέση με αυτήν που χρησιμοποιούσαν παλιότερα τα Superbike και φιλοδοξεί να γίνει η γρηγορότερη πίστα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με Μ.Ω.Τ. (Mέση Ωριαία Ταχύτητα) που να ξεπερνά τα 180 χλμ/ώρα.

 

Ο καιρός λοιπόν έχει ζεστάνει την ατμόσφαιρα με τη θερμοκρασία στους 20ο Κελσίου, που είναι ιδιαίτερα υψηλή για την εποχή και τους Άγγλους να κάνουν ήδη αισθητή την παρουσία τους, με αρκετούς ήδη να βρίσκονται στην πίστα, αφού άλλωστε από σήμερα αρχίζουν οι παράλληλες εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν συναυλίες και δημοπρασίες αντικειμένων των οδηγών, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα πάντα.

Σε λίγες ώρες θα γίνει και η πρώτη επίσημη συνέντευξη τύπου, στην οποία θα παρευρεθούν οι Lorenzo, Pedrosa, Stoner, Melandri και ο Team Manager της Suzuki, o Paul Denning.

Αμέσως μετά τη συνέντευξη θα έχουν όλοι οι αναγνώστες του site μας, όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ, από αυτά που είναι σημαντικά σε μια συνέντευξη και όχι μόνο από αυτά που ανακοινώνουν με επίσημα δελτία τύπου οι οργανωτές.

Βέβαια όπως γίνεται σεκάθε αγώνα που παρακολουθεί η αποστολή του περιοδικού MOTOGP WORLD, θα υπάρχουν αποκλειστικές συζητήσεις με αρκετούς από τους οδηγούς. Έτσι για να μπαίνουμε ακόμη πιο μέσα στο κλίμα του κάθε Grand Prix.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone live: Mόνη η Μ1 του Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Γεμάτη αισιοδοξία η Pramac Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα