• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γεμάτη αισιοδοξία η Pramac Racing
Espargaro: "Στους τελευταίους 2 αγώνες κατάφερα να βελτιώσω την αίσθηση της GP10"
Νέα 17/06/2010 - 16:59

“Έπειτα από την καλή εμφάνιση του Espargaro στο Mugello και την ατυχία του Kallio, περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε και τους δύο αναβάτες της ομάδας, στην άγνωστη - για όλους τους οδηγούς - πίστα του Silverstone. Όλοι θα αρχίσουν από το ίδιο επίπεδο, εφόσον κανείς τους δεν έχει δεδομένα από την συγκεκριμένη πίστα. "Ελπίζω αυτό να αποτελέσει αιτία για να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και οι δύο αναβάτες αυτό το Σαββατοκύριακο και ότι θα έχουν και οι δύο ένα καλό αποτέλεσμα.”, δήλωσε ο Paolo Campinoti, ο ιδιοκτήτηςτης Pramac Racing. 

 

“Στους τελευταίους δύο αγώνες κατάφερα να βελτιώσω την αίσθηση της μοτοσυκλέτας μου και είχα την ευκαιρία να οδηγήσω κοντά σε πολύ έμπειρους αναβάτες. Αυτό μου επέτρεψε να αυξήσω την εμπιστοσύνη που έχω στις δυνατότητες μου. Τώρα είμαι ανυπόμονος να δοκιμάσω τη νέα πίστα και να μπορέσω να οδηγήσω γρήγορα από την πρώτη στιγμή. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είμαστε όλοι σαν μαθητές που θα πρέπει να μάθουμε την πίστα για να μπορέσουμε να πιέσουμε τις μοτοσυκλέτες μας”, είπε ο Espargaro που θέλει να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις για να ευχαριστήσει τους μηχανικούς του που τόσο προσπαθούν να βελτιώσουν το στήσιμο της Ducati του. 

 

Σε πρόοδο βρίσκεται και ο Kallio από την ανάρρωση του τραυματισμένου ώμου του. Ο ίδιος δήλωσε ότι πλέον δεν νιώθει κανένα πόνο και εύχεται ότι σ’ αυτόν τον αγώνα θα μπορεί να πιέσει τον εαυτό του από την αρχή, για να πάρει καλή θέση στις κατατακτήριες δοκιμές και στη συνέχεια να πλασαριστεί εξίσου καλά στον αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone live: όλα έτοιμα και καλός καιρός!

« Προηγούμενο άρθρο

Όλη η αποκλειστική συνέντευξη του Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα