• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
COMMON GROUND: Bike Shed Moto Show 2024.
H έκθεση για custom μοτοσυκλέτες
Νέα Αγοράς 03/06/2024 - 22:46

Για άλλη μια φορά το Bike Shed Moto Show, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη έκθεση προσαρμοσμένης μοτοσυκλέτας στην Ευρώπη, έδειξε γιατί έχει κερδίσει τη φήμη πέντε αστέρων.

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 24-25 Μαϊου, στο Tobacco Dock στο Λονδίνο. Το φετινό θέμα «Common Ground» είχε σκοπό να τιμήσει όλες τις μοτοσυκλέτες ανεξαρτήτος του στυλ.

Η εκδήλωση είναι μια έκθεση της custom μοτοσυκλέτας και της κοινότητας που έχει αναπτυχθεί γύρω της. Οι οικοδεσπότες Vikki και Dutch κατάφεραν να διοργανώσουν μια εκδήλωση με εκατοντάδες μοτοσυκλέτες, μπύρες και μπέργκερ.

 

Οι καθιερωμένες εκδηλώσεις τείνουν να έχουν μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα, κάποιες είναι τραχιές και σκληρές, άλλες δεν είναι παρά άψυχες εμπορικές εκθέσεις. Η ουσία του Bike Shed και της ετήσιας έκθεσής αυτής είναι η εξής: 

«Αφήστε τις διαφορές σας στην πόρτα και γίνετε μέλος ενός πλήθους ανθρώπων που αγαπούν απλώς τις μοτοσυκλέτες και την κουλτούρα της μοτοσυκλέτας, σε όμορφο περιβάλλον, με υπέροχο φαγητό, ζωντανή μουσική, πολλά μπαρ, σαλόνια, ψώνια και διασκέδαση.» 


 «Ένα Σαββατοκύριακο, 500 Εκθέτες, με 300 Custom Bikes, 9 μπαρ, 5 συγκροτήματα, 19 πάγκους για φαγητό και ποτό, 8 ShedTalks, 5 μπαρμπέρηδες, 16 "τατουατζήδες" και πολλά άλλα, σε έναν εκπληκτικό χώρο 200 ετών και υποστηρίζεται από 7 μεγάλες μάρκες …και 20.000 τεράστια χαμόγελα.»

Οι μεγάλοι χορηγοί έδειξαν πόσο σημαντική είναι η  σκηνή των custom μοτοσυκλετών, για τη βιομηχανία, με την LiveWire, BMW Motorrad, Alpinestars, Norton, Royal Enfield και Scrambler Ducati, να δίνουν τη μεγάλη τους δύναμη στην εκδήλωση.
 

Επόμενο άρθρο »

Αξεπέραστες προσφορές σε jackets Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα περιορισμένης παραγωγής Ducati Streetfighter V4

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA