• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα περιορισμένης παραγωγής Ducati Streetfighter V4
Νέα Αγοράς 31/05/2024 - 12:13

Η Ducati παρουσίασε άλλη μια “συλλεκτική” έκδοση περιορισμένης παραγωγής της Streetfighter V4.

Η συγκεκριμένη έκδοση δημιουργήθηκε από την Supreme και τον Aldo Drudi της Drudi Performance με βάση την κορυφαία γυμνή σπορ Streetfighter V4 S της Ducati.

Παράλληλα ο κατασκευαστής απο το Borgo Panigale παρουσίασε και μια ειδική ανάλογη συλλογή ρούχων που κυκλοφορήσουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Την εμφάνιση της ειδικής αυτής έκδοσης υπογράφει ο Aldo Drudi που σε συνεργασία με την Supreme δημιούργησε μια γεμάτη μοναδικές και αποκλειστικές λεπτομέρειες μοτοσυκλέτα που ακολουθεί το underground στυλ της Νέας Υόρκης.

Οι μπροστινές δαγκάνες φρένων Brembo Supreme ακολουθούν και αυτές το στυλ, χάρη στο αποκλειστικό κόκκινο χρώμα με το λευκό λογότυπο, επίσης οι ζάντες θα έχουν το λογότυπο Supreme με μια έγχρωμη ετικέτα.

 

Οι συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες θα ξεχωρίζουν και χάρη στην αναφορά τού αύξοντα αριθμού στην πάνω πλάκα του μπροστινού συστήματος και την εμφάνιση ειδικών γραφικών στην οθόνη με το άνοιγμα του κεντρικού διακόπτη.

Κάθε Ducati Streetfighter V4 Supreme θα συνοδεύεται από ένα ειδικό ξύλινο κουτί που περιέχει το πιστοποιητικό γνησιότητας, ένα ειδικό κάλυμμα μοτοσικλέτας και όλα τα εξαρτήματα για μετατρέψτε τη μοτοσυκλέτα σε διθέσια.

Επόμενο άρθρο »

COMMON GROUND: Bike Shed Moto Show 2024.

« Προηγούμενο άρθρο

Η CFMoto ετοιμάζει την ρετρό σπορ 500SR Voom

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA