• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
3η θέση για τον Martin στο Mugello
Αγώνες 03/06/2024 - 00:10

Ο Morbidelli 6ος, πετυχαίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα της Κυριακής για το 2024

Mugello, 2 Ιουνίου 2024 - Το υπέροχο σκηνικό του Mugello φιλοξένησε έναν υπέροχο Αγώνα μπροστά σε ένα ζεστό και παθιασμένο πλήθος.

Ο Jorge Martin έκανε έναν σταθερό Αγώνα ξεκινώντας από την pole position. Ο Ισπανός ήταν βασικός πρωταγωνιστής σε όλη τη διάρκεια του Αγώνα, μαχόμενος με αρκετούς αναβάτες. Περνώντας το μεγαλύτερο μέρος του Αγώνα στη 2η θέση, ο Martin έχασε τη θέση του στην τελευταία στροφή από τον Enea Bastianini. Ο Ισπανός κατάφερε να πετύχει το μέγιστο αποτέλεσμα σε μια περίπλοκη πίστα και στο τέλος ενός απαιτητικού Grand Prix.

Ο Franco Morbidelli είχε το καλύτερό του GP της σεζόν. Μετά από μια υπέροχη 4η θέση στο Sprint, ο Morbidelli εξασφάλισε μια σταθερή 6η θέση, πετυχαίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα της σεζόν στον κύριο Αγώνα. Τώρα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP έχει διάλειμμα τριών εβδομάδων. Το 8ο GP της σεζόν είναι το Motul TT Assen, από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου.

Jorge Martin, αναβάτης Prima Pramac Racing – 3η θέση, επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος

«Μπόρεσα να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ένα πολύ περίπλοκο Γκραν Πρι. Ήταν ένας δύσκολος Αγώνας και μετά την πτώση του Σαββάτου, η ομάδα και εγώ αποφασίσαμε να κάνουμε μια σημαντική τροποποίηση στις ρυθμίσεις. Αυτή η σημαντική αλλαγή απέδωσε καρπούς. Χάρη στην ομάδα μου για την υποστήριξη, αύριο έχουμε μια ημέρα δοκιμής και μετά ένα μικρό διάλειμμα. Το κίνητρό μου και η δύναμή μου είναι υψηλότερα από ποτέ».

Franco Morbidelli, αναβάτης Prima Pramac Racing – 6η θέση

«Το Ιταλικό GP είχε ένα πολύ σταθερό Σαββατοκύριακο. Είμαι χαρούμενος για τον Αγώνα, προσπάθησα να έχω ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα αλλά αποφάσισα να αποφύγω κάθε είδους ρίσκο εξασφαλίζοντας τον εαυτό μου την 6η θέση. Μετά το δύσκολο ξεκίνημα της σεζόν που είχα, είναι σημαντικό να πετύχω αποτελέσματα και να αποκτήσω συνέπεια. Αυτό δίνει επιπλέον κίνητρο και εμείς, η ομάδα και εγώ, το χρειαζόμαστε. Αύριο, έχουμε ακόμη μια μέρα και είμαστε σε καλό δρόμο για να κάνουμε το τεστ και αυτό σίγουρα θα με βοηθήσει να κάνω ένα ακόμη βήμα μπροστά».

Επόμενο άρθρο »

Καλώς ήρθες Jorge

« Προηγούμενο άρθρο

Εξαιρετικό 1-2 για την ομάδα της Ducati Lenovo στο Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA