• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MAGNA GRAECIA RALLY - Ταξίδι στα ελληνόφωνα χωριά της Νότιας Ιταλίας
Από την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας
Νέα Αγοράς 26/05/2024 - 21:00

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας διοργανώνει ένα ταξίδι στα Ελληνόφωνα χωριά  της Νότιας Ιταλίας.

Σε αυτό το εντελώς νέο Rally (Εκδήλωση) συμμετέχουν 20 μέλη της Λέσχης Κλασικών με κλασικές μοτ/τες και δύο αυτοκίνητα συνοδείας.

Το MAGNA GRAECIA RALLY ξεκινάει στις 19 Ιουνίου και θα τελειώσει στις 25 Ιουνίου 2024.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



MAGNA GRAECIA RALLY - 19 - 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας, στα πλαίσια των πολιτιστικών ενδιαφερόντων της, διοργανώνει ταξίδι στα Ελληνόφωνα χωριά  της Νότιας Ιταλίας. Ένα οδοιπορικό - φόρος τιμής, σε μέρη με 2500 χρόνια ελληνικής παρουσίας και ιστορίας.

Σκοπός μας, να συναντήσουμε ανθρώπους, που μέχρι σήμερα αισθάνονται υπερήφανοι και προσπαθούν, παρ’όλες τις αντιξοότητες, να κρατήσουν ζωντανή την ελληνική τους καταγωγή. Να τους γνωρίσουμε και να τους δείξουμε την εκτίμηση και την αγάπη μας.

Θα συμμετέχουν μέλη με 20 κλασικές μοτ/τες και δύο αυτοκίνητα συνοδείας.

Με αφετηρία το Bari, θα κινηθούμε νότια και διατρέχοντας τα δυτικά παράλια του Κόλπου του Τάραντα, θα κάνουμε στάση στο γραφικό Crucoli, όπου θα έχουμε συνάντηση γνωριμίας με το Δήμο της πόλης.

Στη συνέχεια θα μεταβούμε στον όμορφο Κρότωνα (Crotone) όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Κατά την παραμονή μας θα έρθουμε σε επαφή με το Δήμο της πόλης, ο οποίος και έχει συνδράμει στην οργάνωση και στην εύρεση καταλύματος.

Συνεχίζοντας νότια την Καλαβρία θα καταλήξουμε στη “μύτη της μπότας” της ιταλικής χερσονήσου. Εκεί θα παραμείνουμε για δύο ημέρες και με βάση τη Bova Marina θα περιηγηθούμε στα Ελληνόφωνα χωριά του Aspromonte και θα γνωριστούμε με τους κατοίκους.

Η επαφή μας με τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ “APODIAFAZZI” το βράδυ του Σαββάτου 22/6, επιφυλάσει μια βραδιά με ωραίες εκπλήξεις.

Στην επιστροφή μας θα διανυκτερεύσουμε στο ορεινό γραφικό χωριό Altomonte και ακολουθώντας τα παράλια του κόλπου του Τάραντα, μέσω του ονομαστού Αlberobello θα τερματίσουμε στο Bari για την επιστροφή στην Πάτρα.

Συνοδοιπόροι σε αυτή μας την προσπάθεια είναι το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας, υπό την αιγίδα του οποίου τελεί η εκδήλωση και ο χορηγός μας SUPERFAST FERRIES.

Επόμενο άρθρο »

Εξαιρετική παρουσία από τον Θωμά Κρασώνη στην πίστα Βαλλελούνγκα στην Ιταλία

« Προηγούμενο άρθρο

Φεστιβάλ μοτοσυκλέτας Aprilia All Stars 2024

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA