• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γνωστό το Silverstone για τον Stoner
Δεν βλέπω την ώρα να βρεθώ στην πίστα μιας και πάντα προτιμούσα τo Silverstone από το Donington Park.
Νέα 16/06/2010 - 15:55

Ο Αυστραλός αναβάτης της Ducati Casey Stoner. ίσως είναι ο μοναδικός αναβάτης των MotoGP που έχει οδηγήσει στην πίστα του Silverstone, έστω στην παλιά της μορφή, όταν αγωνιζόταν στο Βρετανικό πρωτάθλημα το 2000 και το 2001. 

 

Ο ίδιος δήλωσε: “Δεν βλέπω την ώρα να βρεθώ στην πίστα μιας και πάντα προτιμούσα τo Silverstone από το Donington Park. Πιστεύω ότι θα είναι πιο συναρπαστικό για τους οδηγούς και τους θεατές.” 

 

Βέβαια βλέποντας τη νέα πίστα ο Stoner ανάφερε ότι μόνο ένα μικρό τμήμα αυτής παραμένει γνώριμο γι’ αυτόν, εφόσον πλέον έχει ανακαινιστεί στο μεγαλύτερο τμήμα της. Αναμφισβήτητα αποτελεί μία από τις ταχύτερες πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και θα είναι συναρπαστική για τους αναβάτες ενώ η ατμόσφαιρα αναμένεται εκρηκτική. 

 

Από την άλλη πλευρά ο Team manager Vittoriano Guareschi διατηρεί τις επιφυλάξεις του για τις καιρικές συνθήκες μιας και η Αγγλία είναι γεμάτη εκπλήξεις. Ο ίδιος δήλωσε ότι η ομάδα δοκίμασε κάποιες καινούργια set up, τουλάχιστον στην θεωρία και είναι πιθανό να δοκιμάσουν κάποιο από αυτά στο Silverstone ή σε κάποια άλλη πίστα στο μέλλον.

Επόμενο άρθρο »

Θα φθάσουν οι κινητήρες;

« Προηγούμενο άρθρο

Sold out τα εισιτήρια στο Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα