• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Moto3 Αγώνας
O Alonso επιβλήθηκε στον Holgado
Νέα 12/05/2024 - 14:49

Το Le Mans είδε τους αναβάτες της Moto3 να εμπλέκονται σε μάχες για τη νίκη μέχρι τέλους, σε έναν αγώνα που είχε πολύ γρήγορο ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος. 


Όταν έσβησαν τα φώτα της εκκίνησης, ο κάτοχος της Pole Position, David Alonso, έκανε μια δυνατή εκκίνηση και έστριψε πρώτος, μπροστά από τον Daniel Holgado, με τον Ισπανό της GASGAS να επιτίθεται και να περνάει μπροστά στην τρίτη στροφή. 


Πολύ καλή εκκίνηση είχε κάνει και  o David Muñoz, ο οποίος ανέβηκε στη δεύτερη θέση πριν το τέλος του πρώτου γύρου, αφήνοντας τον Alonso τρίτο. Εν τω μεταξύ ο νικητής της Jerez, Collin Veijer, είχε αρχίσει να ανεβαίνει και θα κατάφερνε να φτάσει μέχρι και την πρώτη θέση, πριν ο Holgado απαντήσει και πάλι. 


Ο αγώνας δεν πήγαινε ιδανικά για τον Alonso, ο οποίος ήταν πλέον στην πέμπτη θέση, έχοντας δεχτεί και την προσπέραση του Ricardo Rossi. Ο Ιταλός όμως θα έβλεπε τον αγώνα του να τελειώνει με άδοξο τρόπο, καθώς μια επαφή με τον Muñoz τον έστειλε στην αμμοπαγίδα. Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Muñoz με διπλή ποινή μεγάλου γύρου για αυτή του την κίνηση και έτσι είχαμε αμέσως δύο αναβάτες να βγαίνουν εκτός της διεκδίκησης της νίκης. 


Ο ρυθμός των πρωτοπόρων ήταν γρήγορος καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και φτάνοντας στα τελευταία στάδια ξεχώριζαν οι Holgado, Veijer και Alonso. Τρεις γύρους πριν το τέλος ο Κολομβιανός έκανε μια διπλή προσπέραση για να ανέβει στην πρώτη θέση, όμως ο Holgado απάντησε για άλλη μια φορά και έδειχνε να ελέγχει τον αγώνα. 


Μπαίνοντας στην τελευταίο γύρο, ο Alonso έκανε εκ νέου την κίνησή του στην 1η στροφή και αμύνθηκε σε όλον τον υπόλοιπο γύρο, μην επιτρέποντας στον Holgado να απαντήσει και έφτασε έτσι στην 3η νίκη του για φέτος, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στον 1 βαθμό. Ο Holgado κράτησε τη δεύτερη θέση, με τον Veijer να συμπληρώνει το βάθρο. 


Λίγο πιο πίσω, ο Joel Esteban πήρε μια πολύ καλή τέταρτη θέση, μπροστά από τον Ivan Ortola, που κατάφερε να επιβληθεί του Adrian Fernandez, o οποίος ανέκαμψε από μια διπλή ποινή μεγάλου γύρου και έχοντας έναν πολύ καλό ρυθμό πήρε την 6η θέση. 


Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ryusei Yamanaka, Jose Antonio Rueda, Tatsuki Suzuki και Angel Piqueras

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Moto2 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: MotoGP Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA