• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Moto2 Αγώνας
Νίκη του Garcia, που περνάει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας
Νέα 12/05/2024 - 15:14

O Sergio Garcia κατάφερε να κάνει την καλύτερη εκκίνηση και να στρίψει πρώτος στον αγώνα της Moto2 στο Le Mans, με τον κάτοχο της Pole Position, Aron Canet, να μένει πολύ πίσω μετά από ένα λάθος στον πρώτο γύρο, φτάνοντας μέχρι την 8η θέση, μετά από μια μάχη με τον Fermin Aldeguer


 Μπροστά, οι αναβάτες της QJMOTOR Gresini είχαν μια καλή εκκίνηση, παλεύοντας για το βάθρο, όμως οι ελπίδες τελείωσαν για τον Manuel Gonzalez, όταν έπεσε στην τελευταία στροφή του 6ου γύρου. 


Ο Garcia είχε αρχίσει να ανοίγει τη διαφορά μπροστά, όμως ο Canet μετά την κακή του εκκίνηση είχε περάσει στην αντεπίθεση και έγραφε τον ένα ταχύτερο γύρο μετά τον άλλον. Σύντομα έφτασε τον Joe Roberts και τον πέρασε για τη δεύτερη θέση. Τα προβλήματα δεν τελείωσαν εκεί για τον Αμερικανό, καθώς τον έφτασε και ο Alonso Lopez, με τον Ισπανό του Luca Boscoscuro να κάνει μια επιθετική κίνηση στη 13η στροφή και να παίρνει την τελευταία θέση του βάθρου. 


Η διαφορά μπροστά έμενε σταθερή, με τον Canet να μην καταφέρνει να τον πιάσει και έφτασε έτσι άνετα στη 2η νίκη της καριέρας του στη Moto2 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. 
Πιο πίσω όμως τα πράγματα άλλαζαν πλήρως στους τελευταίους γύρους. Ο ρυθμός του Canet είχε πέσει και τον είχαν φτάσει πλέον οι Lopez, Roberts, Ai Ogura και Somkiat Chantra. Οι μάχες άρχισαν για τη δεύτερη θέση, με τον Ogura να έχει πολύ καλό ρυθμό και να καταφέρνει να περάσει τον Canet και τον Lopez και να κάνει το απίστευτο - από την 17η θέση εκκίνησης τερμάτισε δεύτερος!


Η τρίτη θέση κρίθηκε στο τέλος, με τον Roberts να προσπαθεί να περάσει τον Lopez, οι δύο αναβάτες να έρχονται σε επαφή και εν τέλει η τελευταία θέση του βάθρου να πηγαίνει στον Ισπανό. 


O Roberts περιορίστηκε στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Somkiat Chantra που συμπλήρωσε την πεντάδα. Έκτος ήταν ο Aron Canet (που ήρθε σε επαφή με τον Roberts και αναγκάστηκε να ανοίξει τη γραμμή του). O Fermin Aldeguer πήρε την έβδομη θέση, με τους Tony Arbolino, Albert Arenas και Izan Guevara να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. 
 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: MotoGP Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA