• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλει τη νίκη ο Redding
Στο Mugello είχε κάποια προβλήματα με το τραυματισμένο γόνατό του
Νέα 15/06/2010 - 20:46

Ο Βρετανός αναβάτης Scott Redding της ομάδας Marc VDS Racing θέλει να νικήσει στον εντός έδρας αγώνα στην κατηγορία Moto2. Κατέχει ακόμη το ρεκόρ του νεότερου αναβάτη που έχει κερδίσει σε αγώνα Grand Prix, γεγονός που το πέτυχε πριν από δύο χρόνια στο Donington Park στα GP125. Βέβαια στο Mugello o νεαρός αθλητής είχε κάποια προβλήματα με το τραυματισμένο γόνατό του που του δημιούργησε αρκετούς πόνους έπειτα από τον 10ο γύρο. 

 

Ωστόσο πρόσφατα έκανε μία μαγνητική τομογραφία κι ο ίδιος δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα εν όψη του νέου αγώνα, έπειτα από την νέα αγωγή που κάνει εδώ και μερικές ημέρες. Την αγωγή για το πόδι του θα την ακολουθήσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, αλλά ανάφερε ότι δεν πιστεύει ότι θα τον ενοχλήσει στον συγκεκριμένο αγώνα. “Σε κάθε αγώνα πιέζω τον εαυτό μου όσο πιο δυνατά μπορώ για να έχω ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Εύχομαι ότι με λίγη τύχη θα μπορέσω να δώσω χαρά στους Βρετανούς θεατές και φυσικά ένα καλό λόγο για να πανηγυρίσουν.” 

 

Σημειωτέων δε ότι ο Scott Redding νιώθει ήδη μεγαλύτερη πίεση για τον συγκεκριμένο αγώνα λόγω το ότι γίνεται εντός έδρας, αλλά πιστεύει ότι για τους Βρετανούς θεατές θέλει να δώσει το κάτι παραπάνω.

Επόμενο άρθρο »

Αισιόδοξη η ομάδα του Luthi

« Προηγούμενο άρθρο

Bridgestone: O πρόλογος του Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα