• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Για τον Edwards χτυπάει η καμπάνα
O Edwards, που τα πάει καλά με την ομάδα του, δήλωσε ότι δεν είναι δική του επιλογή αυτή η μετακίνηση
Νέα 11/06/2010 - 20:11

Όταν δημοσιεύσαμε τα ξημερώματα της σημερινής ημέρας το πιθανό σενάριο της προσωρινής αντικατάστασης του Rossi τελικά δεν πέσαμε έξω (προς το παρόν). Κι αυτό γιατί τα Βρετανικά media αναφέρουν την μετακίνηση του Βρετανού Cal Crutchlow από την επίσημη ομάδα της Yamaha των Superbike στην Monster Yamaha TechIII. Πρόκειται να πάρει την θέση του Colin Edwards και θα είναι ομόσταυλος του Ben Spies για τουλάχιστον τρεις αγώνες. 

 

Αυτό σημαίνει ότι ο Edwards θα μετακινηθεί με τη σειρά του στην ομάδα του Valentino Rossi. Ωστόσο ο Edwards, που τα πάει καλά με την ομάδα του, δήλωσε ότι δεν είναι δική του επιλογή αυτή η μετακίνηση κι ότι ήδη είναι ευχαριστημένος εκεί που βρίσκεται. “Αν πάλι θέλουν κάποιες πληροφορίες και πιστεύουν ότι είμαι ο άνθρωπος που μπορεί αν τους τις δώσει τότε θα δούμε τι μπορεί να γίνει”. 

 

Ο Crutchlow θα συνεργαστεί με το επιτελείο του Edwards στην TechIII που επικεφαλής του είναι ο Guy Coulon ενώ ο Edwards αντίστοιχα θα δουλέψει προσωρινά με το Jerry Burguss και τους τεχνικούς του Rossi. Βέβαια πίσω από όλες αυτές τις μετακινήσεις αυτών των αναβατών δεν κρύβονται μόνο τα στελέχη της Yamaha αλλά και το γεγονός ότι ο Rossi, ο Edwards κι ο Crutchlow έχουν έναν κοινό μεγάλο υποστηρικτή που είναι η Monster Energy. 

 

Τα κεντρικά της Monster Energy είναι στην Μεγάλη Βρετανία οπότε μπορεί κανείς να αντιληφθεί πως συνδυάζονται όλες αυτές οι ενέργειες έχοντας κοινό όφελος και μελλοντικές βλέψεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο Crutchlow ήταν πέρυσι προσκεκλημένος της Monster Energy στο Grand Prix της Τσεχίας και βρισκόταν μόνιμα στο hospitality της Monster Yamaha TechIII. 

 

Ωστόσο το μυστήριο θα λυθεί σύντομα με την επίσημη αναφορά της Fiat Yamaha την επόμενη εβδομάδα.

Επόμενο άρθρο »

Mε 800cc η Tech 3 το 2011

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lorenzo πρέπει να αλλάξει νοοτροπία λέει ο Carlo Pernat

Χορηγοί