• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Lorenzo πρέπει να αλλάξει νοοτροπία λέει ο Carlo Pernat
Ο Lorenzo πρίν το περιστατικό του Rossi αγωνιζόταν με το όραμα να του επιβληθεί
Νέα 11/06/2010 - 19:58

O Carlo Pernat, μάνατζερ του Loris Capirossi και πρώην μάνατζερ του Valehtino Rossi, παραδέχεται πως η μάχη για τον τίτλο στα MotoGP, παίρνει πολύ διαφορετική τροπή μετά το ατύχημα του αναβάτη με το νούμερο 46.

 

“Υποτίθεται ότι ο Jorze Lorenzo έχει αλλάξει τη νοοτροπία του, τώρα υποτίθεται είναι το φαβορί”

 

Ο Pernat συμφωνεί ότι ο Lorenzo είναι το φαβορί, αλλά συγχρόνως οτι δέχεται και εντελώς διαφορετική πίεση τώρα, και η πίεση συχνά φέρνει λάθη.

 

“Ο Lorenzo ήταν η νούμερο ένα πρόκληση και πριν το περιστατικό αγωνιζόταν με το όραμα να επιβληθεί στον Rossi, δεν μπορούσε όμως να το διαχειριστεί. Τώρα με τον Valentino εκτός πεδίου, καθίσταται ο άνθρωπος που θα πρέπει να επιβληθεί σε ένα σωρό διαφορετικά πράγματα. Έτσι απαιτείται να αλλάξει τη νοοτροπία του όσο γίνεται γρηγορότερα.”

 

“ Στο Mugello ο Pedrosa τον νίκησε και ο Lorenzo σταθεροποιήθηκε στην δεύτερη θέση συγκεντρώνοντας βαθμούς. Αυτή η κατάσταση απέβη για τον Pedrosa και τον Stoner πολύ καλή. Ο Dani όμως στην πραγματικότητα δεν είναι καλά. Χωρίς τον Rossi (εννοεί χωρίς την ψυχολογική πίεση που του ασκεί), κάνει έναν εξαιρετικό αγώνα. Ο Casey θα έπρεπε να ήταν σε θέση να κάνει το ίδιο, αλλά δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την ήττα στην Laguna Seca”.

Επόμενο άρθρο »

Για τον Edwards χτυπάει η καμπάνα

« Προηγούμενο άρθρο

Fiat Yamaha: Σημαντικές απαντήσεις

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα