• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
NCR M16: Μια special Desmosedici
Μία Desmisedici με carbon πλαίσιο, ζάντες και κουστούμι.
Νέα 10/06/2010 - 15:08

Πρόκειται για μία Desmosedici διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη και οι συστάσεις είναι περιττές όταν ο λόγος γίνεται για τον ιταλικό οίκο βελτίωσης των Ducati, την NCR Corse. Η νέα δημιουργία της εταιρείας είναι η NCR Millona M16 που θα είναι εξοπλισμένη με carbon πλαίσιο, ψαλίδι και μπόλικα καλούδια από τιτάνιο κι άλλα ελαφριά μέταλλα. Με βάρος στα 145κιλά και κινητήρα που θα αποδίδει 200+ίππους και φυσικά αισθητική από την μοτοσικλέτα των MotoGP η νέα Desmosedici της NCR αναμένεται να κάψει καρδιές. Η Ιταλική εταιρεία NCR έχει κατασκευάσει την δική της εξάτμιση τιτανίου κι επιπλέον η σχεδίαση του εμπρός τμήματος του φέρινγκ στοχεύει στην καλύτερη δυνατή τροφοδοσία του ram-air. 

 

Οι ζάντες κλέβουν την παράσταση μιας κι είναι κατασκευασμένες από carbon. Τα φρένα είναι επίσης εξωτικά εφόσον πέρα από τις δαγκάνες και τις τρόμπες που είναι προδιαγραφών MotoGP οι δίσκοι είναι κατασκευασμένοι από συνθετικό κεραμικό υλικό. Βλέπετε οι carbon δίσκοι δεν είναι ότι καλύτερο για τον απλό ιδιώτη. Όσο για τις αναρτήσεις η εταιρεία έχει φροντίσει να προμηθευτεί από την Ohlins την πλήρη MotoGP έκδοση (πιρούνι FGR000 και αμορτισέρ ΤΤΧ36) και για τα δύο άκρα της μοτοσικλέτας που είναι επιπροσθέτως σεταρισμένες από την NCR για την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα. Από τιτάνιο είναι κατασκευασμένα τα μαρπσιέ και οι βάσεις τους, η τάπα του ρεζερβουάρ και το καπάκι του συμπλέκτη. Οι γέφυρες του πιρουνιού είναι φτιαγμένες από μασίφ αλουμίνιο με ειδική επίστρωση Nipplοy. Ότι δεν είναι κατασκευασμένο από carbon ή τιτάνιο είναι φτιαγμένο από άλλο ελαφρύ, ανθεκτικό κι εξωτικό μέταλλο. 

 

Εξίσου high tech είναι τα ηλεκτρονικά συστήματα που περιλαμβάνουν από Traction Control μέχρι και πλήρη τηλεμετρία προδιαγραφών MotoGP που περιλαμβάνει και πληροφόρηση (και καταγραφή δεδομένων) για τις δύο αναρτήσεις. Επίσης υπάρχει αυτόματο Remapping σύστημα και δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι και τριών διαφορετικών χαρτών στην ECU. 

 

Η νέα ΝCR Millona M16 έκανε το ντεμπούτο της σήμερα στην έναρξη του World Ducati Weekend στο Misano κι έκλεψε την παράσταση.

Επόμενο άρθρο »

Eπιστρέφοντας ο Rossi θα είναι και πάλι στην κορυφή;

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto2: Φωτογραφικό αφιέρωμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα