• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η BMW Motorrad World Endurance Team σε καλή θέση στο Πρωτάθλημα Αντοχής FIM 2024
Sylvain Guintoli ως νέα προσθήκη
Νέα 11/12/2023 - 11:46

Η BMW Motorrad Motorsport επιλέγει για τη συνέχεια, μια ισχυρή νέα προσθήκη στην επερχόμενη σεζόν του 2024 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής FIM (FIM EWC).

Στην BMW Motorrad World Endurance Team, ο Markus Reiterberger (Γερμανία) και ο Ilya Mikhalchik (Ουκρανία) θα συνεχίσουν να αγωνίζονται, όπως έκαναν από την αρχή της εργοστασιακής δέσμευσης στο FIM EWC. Θα αποτελέσουν τη βασική ομάδα αναβατών μαζί με έναν νέο συναθλητή στην #37 BMW M 1000 RR, τον έμπειρο Sylvain Guintoli (Γαλλία), τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Superbike του 2014 και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή FIM EWC το 2021.

Ο Reiterberger και ο Mikhalchik ήταν μέρος του έργου FIM EWC της BMW Motorrad Motorsport από την αρχή και θα εισέλθουν στην πέμπτη σεζόν τους μαζί με την BMW Motorrad World Endurance Team που διοικεί ο Team Manager Werner Daemen (Βέλγιο) το 2024. Ο 41χρονος Γάλλος Guintoli είναι μία νέα προσθήκη στην εργοστασιακή οικογένεια αναβατών BMW Motorrad και ένας από τους πιο έμπειρους διεθνείς αναβάτες τόσο σε Αγώνες σπριντ όσο και σε Αγώνες αντοχής. Εκτός από τον τίτλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2021, μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλές νίκες σε κλασικούς Αγώνες αντοχής.

 

Διευθυντής BMW Motorrad Motorsport Marc Bongers:

«Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν 2023, με τερματισμούς στο βάθρο και στους τρεις Aγώνες 24 ωρών και τρίτη θέση στη γενική κατάταξη για την BMW Motorrad World Endurance Team, είμαστε τώρα έτοιμοι να παλέψουμε για τον επόμενο τίτλο φέτος. Με τον Markus και τον Ilya, έχουμε δύο αποδεδειγμένα καλούς αναβάτες στην BMW Motorrad World Endurance Team που έχουν συμμετάσχει στο έργο αυτό από τα πρώτα στάδια ανάπτυξης και έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες που έχουν επιτευχθεί μέχρι τώρα. Ο Sylvain είναι η τέλεια νέα προσθήκη. Λίγοι αναβάτες φέρνουν τόση εμπειρία στη διεθνή σκηνή και, κυρίως, στο FIM EWC. Μέσω του ρόλου του στην ομάδα δοκιμών BMW Motorrad Motorsport, είναι επίσης εξοικειωμένος με όλες τις λεπτομέρειες της BMW M 1000 RR. Ανυπομονούμε για το 2024! Ταυτόχρονα, ευχαριστούμε τον Jérémy Guarnoni, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά ως αναβάτης στην BMW Motorrad World Endurance Team για δύο χρόνια, και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον».

 

Werner Daemen, Team Manager BMW Motorrad World Endurance Team:

«Είμαι θαυμαστής του Sylvain Guintoli εδώ και πολύ καιρό, από τότε που οδηγούσε σε World Superbikes και έγινε Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Τον παρακολουθούσα επίσης φέτος στους Αγώνες FIM EWC και πάντα έλεγα ότι είναι ένας από τους καλύτερους αναβάτες στην πίστα. Είναι μια ευκαιρία για εμάς ως ομάδα να επωφεληθούμε από την πλούσια εμπειρία του, για τους αναβάτες καθώς και για τους τεχνικούς στους διάφορους τομείς. Διαφορετικοί κατασκευαστές, διαφορετικές μάρκες ελαστικών – ξέρει τα πάντα. Ελπίζω ότι μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε το επόμενο βήμα στο δρόμο μας προς τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί του και το βλέπω ως μια μεγάλη ευκαιρία».

Επόμενο άρθρο »

Τελικός IGTC στο Άμπου Ντάμπι: Δεύτερη θέση στο βάθρο για τη #46 BMW M4 GT3

« Προηγούμενο άρθρο

SuperEnduro Cup: Ο Xavier Leon νικητής στην Πολωνία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA