• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Pedrosa μπαίνει και πάλι στη μάχη του τίτλου
"Φαίνεται ότι γυρίζουμε σ' εκείνο που πρέπει να κάνουμε"
Νέα 07/06/2010 - 22:59

Η νίκη του Dani Pedrosa στο Mugello και με δεδομένη την απουσία του Valentino Rossi, ίσως βάζει τα θεμέλια για να μπει και πάλι ο Dani και η Repsol Honda στο κυνήγι του τίτλου.

Είναι η πρώτη φετινή νίκη του Ισπανού και μάλιστα επιτυγχάνοντας και ρεκόρ ταχύτερου γύρου με διαφορά 0.762 sec από τον δεύτερο ταχύτερο γύρο που ανήκει στον Andrea Dovizioso και σχεδόν 7sec σε κάποιο σημείο του αγώνα , από τον συμπατριώτη του Jorze Lorenzo που ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

 

“Είναι απίστευτη η αίσθηση να κερδίζεις ξανά! Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον εαυτό μου και από την ομάδα μου”, είπε ο Dani Pedrosa

 

“Εργαστήκαμε πραγματικά σκληρά, είχαμε κάποια προβλήματα τον χειμώνα, αλλά και στους πρώτους αγώνες. Έτσι είμαι πραγματικά ευχαριστημένος μ’ αυτήν την νίκη, ειδικά μετά την πρωτοπορία μου για τόσο πολύ στην Jerez, που τελικά όμως δεν τα κατάφερα.”

 

“Φαίνεται ότι γυρίζουμε σε εκείνο που πρέπει να κάνουμε, γιατί η ομάδα αξίζει τη νίκη.”

 

“Είχα άριστη αίσθηση της μοτοσυκλέτας, ειδικά στο πρώτο κομμάτι του αγώνα και έκανα διαφορά. Για να είμαι ειλικρινής δεν είδα ποιος ήταν πίσω μου, είδα την διαφορά στην ταμπέλα των πιτς και προσπάθησα να οδηγώ σταθερά.”

 

“Είναι σημαντικό να είμαστε ανταγωνιστικοί τώρα  γιατί έχουμε ένα κενό Σαββατοκύριακο και κατόπιν τρείς αγώνες στη σειρά. Ο επόμενος αγώνας είναι στο Silverstone, μια θρυλική πίστα και ελπίζω να έχουμε το ίδιο καλές επιδόσεις και εκεί, μιας και αυτό το κομμάτι της Αγγλίας έχει καλύτερο καιρό”.

 

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς εκεί (εννοεί στο Mugello) για την υποστήριξη στον Valentino, γιατί περνάει δύσκολες ώρες και όλοι μας από τα paddocks του ευχόμαστε τα καλύτερα”.

Επόμενο άρθρο »

"Περίμενα να πάμε λίγο καλύτερα" λέει ο Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

O Davide Brivio μίλησε για την ανάρρωση του Valentino Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα