• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Περίμενα να πάμε λίγο καλύτερα" λέει ο Stoner
"Αποφάσισα να μείνω πίσω και να επιτεθώ στον τελευταίο γύρο"
Νέα 07/06/2010 - 23:02

Δεν θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο αγώνας στο Mugello πρόσφερε εξαιρετικό θέαμα με μάχες για τις θέσεις του βάθρου, συνυπολογίζοντας βέβαια και την απουσία του τραυματισμένου Valentino Rossi. Ο Dani Pedrosa ξεχώρισε από την αρχή και κυριολεκτικά εξαφανίστηκε, ο Jorze Lorenzo είχε μια σύντομη και χλιαρή μάχη με τον Andrea Dovizioso στον οποίο επιβλήθηκε πολύ εύκολα και το πραγματικό θέαμα δόθηκε στη μάχη για την τέταρτη θέση. Ο Casey Stoner με τον Marco Melandri και τον Randy De Puniet μάχονταν "σώμα με σώμα" και από κοντά ακολουθούσε και ο Ben Spies. Τελικά τη μάχη κέρδισε ο Casey Stoner στον τελευταίο κυριολεκτικά γύρo και είπε:

 

“Για να είμαι ειλικρινής περιμέναμε να πάμε λίγο καλύτερα μετά το πρωινό ζέσταμα, αλλά ίσως το περιβάλλον ήταν πιο ζεστό απ’ ότι επέτρεπαν οι αλλαγές που κάναμε και τα λάστιχα που τρέξαμε στον αγώνα”.

 

“H αριστερή πλευρά των ελαστικών λειτουργούσε πραγματικά καλά, αλλά μόλις ερχόμουν στη δεξιά πλευρά και βρισκόμουν σε οριακό σημείο, ο πίσω τροχός είχε πολύ και απότομη πρόσφυση με αποτέλεσμα να χάνω λίγο τον εμπρός”.

 

“Κάποια φορά βρέθηκα εμπρός από τον Marco Melandri και τον Randy (De Puniet) στην αρχή του αγώνα, πίεσα και ξέφυγα αλλά αποφάσισα να μείνω πίσω τους και να επιτεθώ στον τελευταίο γύρο. M’ αυτήν την προοπτική λειτούργησα, αλλά δεν είναι αυτό που ήθελα γι’ αυτόν τον αγώνα, γιατί είναι η πίστα που μου αρέσει και γιατί είναι το αγωνιστικό σπίτι της Ducati”.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: "Κάτι συνέβη και δεν μπορούσα να οδηγήσω με τις ίδιες γραμμές"

« Προηγούμενο άρθρο

O Pedrosa μπαίνει και πάλι στη μάχη του τίτλου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα