• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Di Giannantonio στην VR|46 o Marini στο HRC
Έγιναν και οι επίσημες ανακοινώσεις
Νέα 27/11/2023 - 15:22

Ο Fabio θα φορέσει τα χρώματα της ομάδας της Tavullia στην Ducati Desmosedici GP. Θα είναι σε καλό δρόμο αύριο για την πρώτη δοκιμαστική περίοδο της νέας σεζόν στη Βαλένθια, λέει επιγραμματικά η ανακοίνωση της ομάδας του Valentino Rossi, ο οποίος προσωπικά πήρε την ευθύνη αυτής της μεταγραφής.

 

Βαλένθια (Ισπανία), 27 Νοεμβρίου 2023 - Ο Fabio Di Giannantonio ολοκληρώνει τη σύνθεση της Mooney VR46 Racing Team για τη σεζόν 2024. Ο νεαρός αναβάτης, γεννημένος το '98, θα μοιραστεί το γκαράζ με τον Marco Bezzecchi οδηγώντας την Ducati Desmosedici GP.

Στον μικρό κύκλο των νικητών ενός αγώνα MotoGP μετά το Grand Prix του Κατάρ, ο Fabio θα φορέσει το νέο χρώμα της Ομάδας της Tavullia για την τρίτη του σεζόν στην κορυφαία κατηγορία, έχοντας στο βιογραφικό του εκτός από τη νίκη, ένα βάθρο στην Αυστραλία το 2023, ένα βάθρο στο Sprint στο Κατάρ το 2023 και μια pole position στο Mugello το 2022. Για έναν από τους πιο πολλά υποσχόμενους αναβάτες στο Ιταλικό φυτώριο, χάρη στη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα Moto3 το 2018 και οκτώ βάθρα στην ενδιάμεση κατηγορία (μια νίκη στο GP Ισπανίας 2021), ο στόχος είναι να συνεχίσει να αναπτύσσεται σε αυτήν την κατηγορία και να είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

Για τον Fabio, το πρώτο ραντεβού με τη νέα ομάδα ήδη αύριο, όταν θα είναι σε καλό δρόμο για την πρώτη ημέρα των δοκιμών του 2024.

 

Alessio Salucci, Team Director Mooney VR46 Racing Team

Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω ότι ο Fabio θα ενταχθεί στην ομάδα μας. Ήταν μια απροσδόκητη άφιξη, την τελευταία στιγμή, αλλά είμαι ικανοποιημένος που τον επιλέξαμε. Είχε ένα υπέροχο τέλος της σεζόν, δεν έχασε τον εαυτό του όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσει να νιώσει σαν στο σπίτι του εδώ. Σε επίπεδο μηχανοκίνητου αθλητισμού, έχει αποδείξει ότι είναι από τους πιο γρήγορους νέους Ιταλούς, θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Ducati και στόχος είναι να τον βοηθήσει να είναι όχι μόνο ανταγωνιστικός, αλλά και συνεπής στα αποτελέσματά του. Είναι ένα φιλόδοξο έργο, σηματοδοτεί μια καμπή στην ιστορία της Ομάδας μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάμε προς την ίδια κατεύθυνση.

 

Fabio Di Giannantonio

Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω σε μια τόσο δυνατή Ομάδα όπως η Mooney VR46 Racing Team, μπορώ να μάθω πολλά και ανυπομονώ να αρχίσουμε να δουλεύουμε μαζί σε αυτό το έργο. Μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα. Τις τελευταίες δύο σεζόν στο MotoGP έχω μεγαλώσει πολύ και σε αυτήν την ομάδα σίγουρα θα μπορέσω να ωριμάσω περαιτέρω και να πετύχω σπουδαία αποτελέσματα. Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να γνωρίσω όλη τη νέα μου ομάδα και να αρχίσω να δουλεύω στην πίστα. Ευχαριστώ όλους όσους το έκαναν αυτό δυνατό.

 

Εντωμεταξύ ιδιαίτερα λιτή είναι η σημερινή ανακοίνωση του HRC:

 

Υπογραφή HRC Luca Marini

Η Honda Racing Corporation είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή του Luca Marini για τις σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP 2024 και 2025. Ο 26χρονος μπήκε στη μεγάλη κατηγορία το 2021 αφού κέρδισε έξι νίκες και 15 βάθρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto2, όπου τερμάτισε δεύτερος το 2020. Από τότε που μπήκε στην κορυφαία κατηγορία, ο Marini έχει κατακτήσει δύο βάθρα Grand Prix, δύο pole position και τέσσερα βάθρα του Σπριντ το 2023. Θα συμμετάσχει δίπλα στον Joan Mir στην εργοστασιακή ομάδα με διετές συμβόλαιο.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Το MotoGP™ στέφει πρωταθλητές με στυλ στη Βαλένθια

« Προηγούμενο άρθρο

Το GP της Βαλένθια σε αριθμούς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA