• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το GP της Βαλένθια σε αριθμούς
Νέα 27/11/2023 - 13:53

0 – Δεν υπήρξαν συνεχόμενοι νικητές Αγώνων GP το 2023. Αυτή η σεζόν είναι η πρώτη από την πρώτη κιόλας σεζόν το 1949, χωρίς αναβάτες να πετυχαίνουν συνεχόμενες νίκες.

3 – Μετά από μια μεγάλη δυσκολία ως προς αυτό, ο Brad Binder παίρνει την 3η θέση στο GP της Βαλένθια για το 10ο του βάθρο στο MotoGP™️ και το 45ο σε Αγώνες Grand Prix, ένα λιγότερο από τον θρύλο του MotoGP™, Kork Ballington που είναι ο Νοτιοαφρικανός αναβάτης με τα περισσότερα βάθρα GP σε όλες τις κατηγορίες.

4 – Στη Moto2™️, ο Fermin Aldeguer πήρε την τέταρτη νίκη του σε τέσσερις διαδοχικούς Αγώνες, και έγινε ο δεύτερος αναβάτης που το έκανε στην κατηγορία μαζί με τον Toni Elias το 2010.

5 – Ο Raul Fernandez τερμάτισε στην 5η θέση στο GP της Βαλένθια για το καλύτερο αποτέλεσμα από τότε που ανέβηκε στο MotoGP™️ πέρυσι.

6 – Ο Johann Zarco τερμάτισε 2ος για το έκτο του βάθρο αυτή τη σεζόν και το 15ο από τότε που πήγε στην Ducati το 2020 και επιβεβαίωσε την πέμπτη θέση του στο Πρωτάθλημα.

9 – Αυτή είναι η ένατη νίκη της Ducati σε εννέα διαδοχικούς Αγώνες MotoGP™️, που αποτελεί νέο ρεκόρ για το εργοστάσιο της Μπολόνια.

15 – Με 15 βάθρα το 2023, ο Bagnaia γίνεται ο αναβάτης της Ducati με τα περισσότερα βάθρα σε μία μόνο σεζόν, ξεπερνώντας τον Casey Stoner, ο οποίος κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ των 14.

17 – Η νίκη για τον Bagnaia είναι η 17η για τη Ducati αυτή τη σεζόν και είναι ένα νέο ρεκόρ των περισσότερων νικών σε μία σεζόν στην κορυφαία κατηγορία από τον ίδιο κατασκευαστή.

18 – Ο Bagnaia κέρδισε τη 18η νίκη του στο MotoGP™️ στο GP της Βαλένθια και την έβδομη αυτή τη σεζόν, ισοφαρίζοντας το προσωπικό του ρεκόρ σε μία μόνο σεζόν MotoGP™️ που πραγματοποιήθηκε πέρυσι.

43 – Με τους Bagnaia και Zarco, αυτό είναι το 43ο βάθρο της Ducati αυτή τη σεζόν, επεκτείνοντας το ρεκόρ για το εργοστάσιο της Μπολόνια σε μία μόνο σεζόν MotoGP™️.

46 – Με τον Bagnaia να κερδίζει τον Αγώνα και τον Zarco να ανεβαίνει στο βάθρο, η Ducati βρίσκεται σε ένα σερί 46 Αγώνων Grand Prix MotoGP™️ με τουλάχιστον έναν αναβάτη στο βάθρο.

2.857.925 – Σχεδόν 3 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν εκδηλώσεις MotoGP™️ το 2023 (σύνολο και για τις 3 ημέρες σε όλες τις πίστες*).

 

Ποιος κέρδισε τι: Valencia GP – Κυριακή

 

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP™: Francesco Bagnaia

Πρωτάθλημα ομάδων Moto3™️: Liqui Moly Husqvarna Intact GP

 

Επόμενο άρθρο »

O Di Giannantonio στην VR|46 o Marini στο HRC

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ducati κυριαρχεί με τον Francesco Bagnaia Παγκόσμιο Πρωταθλητή του MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA