• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Moto2 Κατατακτήριες
Pole Position για τον Aron Canet
Νέα 25/11/2023 - 16:13

Στην τελευταία αναμέτρηση των κατατακτηρίων της Moto2, ο Aron Canet κατάφερε πραγματικά την τελευταία στιγμή να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:33.314 και να πάρει την τελευταία pole position της χρονιάς, ελπίζοντας ότι αύριο θα καταφέρει να πάρει την παρθενική του νίκη και θα χαρίσει για μια τελευταία φορά το ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην ομάδα του Sito Pons. 


O Fermin Aldeguer συνέχισε μια εξαιρετική πορεία κατά τα τελευταία Grand Prix και πήρε τη δεύτερη θέση, με τον Marcos Ramirez να ξεκινά για πρώτη φορά στην καριέρα του έναν αγώνα της Moto2 από την πρώτη σειρά της εκκίνησης. 


Ο Sam Lowes έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, στις τελευταίες του κατατακτήριες πριν περάσει στα Superbikes, μπροστά από τον έταιρο Βρετανό, Jake Dixon, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Pedro Acosta να συμπληρώνει τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης. 


Πίσω τους θα βρεθούν οι Joe Roberts, Filip Salac και Albert Arenas, ενώ την τέταρτη σειρά της εκκίνησης θα επανδρώσουν οι Somkiat Chantra, Celestino Vietti και Dennis Foggia. 

Επόμενο άρθρο »

Ο Francesco Bagnaia κερδίζει το BMW M Award, μια BMW XM

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Moto3 Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA