• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Moto3 Κατατακτήριες
Pole Position για τον Collin Veijer
Νέα 25/11/2023 - 15:56

O Collin Veijer κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή των τελευταίων κατατακτηρίων της Moto3 για τη σεζόν του 2023 στη Valencia. O Oλλανδός σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:38.311, για να βρεθεί 48 χιλιοστά μπροστά από τον ομόσταυλό του, Ayumu Sasaki, ο οποίος έκανε το 1-2 για την Husqvarna. Μαζί τους στην πρώτη σειρά της εκκίνησης (μόλις 52 χιλιοστά μακριά από την κορυφή) βρίσκεται ο Deniz Öncü, που από την αμμοπαγίδα και το κέντρο υγείας χθες κατάφερε να ανέβει στην 3η θέση στις κατατακτήριες.


Της δεύτερης σειράς θα ηγηθεί ο ταχύτερος των ελεύθερων δοκιμών, Joel Kelso, με τους David Alonso και Ivan Ortola να τον ακολουθούν. 


Στην τρίτη σειρά βρίσκεται ο Jose Antonio Rueda που, όπως και ο Alonso, πέρασε από τις πρώτες κατατακτήριες μπροστά από τους Jaume Masia και David Muñoz. Πίσω τους θα στηθούν για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς οι Ryusei Yamanaka, Stefano Nepa και Adrian Fernandez. 


O Daniel Holgado βρισκόταν σε έναν πολύ δυνατό γύρο, όμως είχε μια πτώση και τελικά έμεινε μόλις στη 12η θέση, σε ένα Σαββατοκύριακο που φαινόταν πολύ δυνατός. 

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Moto2 Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: MotoGP Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA