• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lusail: Moto2 Αγώνας
Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Aldeguer
Νέα 19/11/2023 - 19:03

Ταϊλάνδη, Μαλαισία και τώρα Κατάρ. Η εποποιία του Fermin Aldeguer συνεχίζεται και στο προτελευταίο Grand Prix της χρονιάς, μετά από μια άνετη επικράτηση. 


Όταν έσβησαν τα φώτα της εκκίνησης, ήτανο Joe Roberts που ξεκίνησε δυναμικά από την pole position και έστριψε πρώτος, με τους Celestino Vietti, τον Fermin Aldeguer και τον Jake Dixon να ακολουθούν. 


Ο Aron Canet έκανε κακή εκκίνηση, αλλά άρχισε αμέσως να ανακάμπτει και βρέθηκε στη δεύτερη θέση στο τέλος του πρώτου γύρου. Στην πρώτη στροφή του επόμενου γύρου, ο Aldeguer έχασε τα φρένα στην πρώτη στροφή, βγήκε εκτός πίστας και βρέθηκε στην 9η θέση. 


Μπροστά ο Canet πέρασε τον Roberts για να βρεθεί στην κορυφή του αγώνα, ενώ ο Dixon πέρασε τον Vietti για την τρίτη θέση, με τον Ιταλό να χάνει λίγες ακόμα θέσεις, καθώς σδεν μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό των πρωτοπόρων. 


Ο Dixon πέρασε τον Roberts στον 7ο γύρο για τη 2η θέση, με τον Αldeguer να έχει αρχίσει να ανακάμπτει και να ακολουθεί και αυτός. Μάλιστα ο Aldeguer σύντομα πέρασε και τον Dixon και άρχισε να κυνηγά τον Canet. 


Τον έφτασε, πέρασε μπροστά με 10 γύρους να απομένουν και αμέσως άρχισε να ανοίγει διαφορά - κάνοντας μάλιστα και νέο ρεκόρ γύρου αγώνα. Πιο πίσω, τόσο ο Dixon όσο και o Roberts, χάσανε τη θέση τους από τον Μanuel Gonzalez, ο οποίος κυνηγούσε το πρώτο του βάθρο. 


Μετά από αυτές τις αρχικές μάχες, οι διαφορές άρχισαν να ανοίγουν και ο Aldeguer έφτασε με άνεση στην τρίτη συνεχόμενη νίκη του, με τις φήμες για μεταγραφή του στη μεγάλη κατηγορία να συνεχίζουν να φουντώνουν. 


Ο Canet φαινόταν ότι θα έπαιρνε τη δεύτερη θέση, όμως ο Gonzalez είχε εκπληκτικό ρυθμό στο τέλος, τον έφτασε και μετά από μερικές ωραίες μάχες κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση στο νήμα, για μόλις 9 χιλιοστά του δευτερολέπτου. 


Άλλη μια μάχη που ολοκληρώθηκε στον τελευταίο γύρο ήταν αυτή για την τέταρτη θέση, με τον Ai Ogura να έχει τρομερό ρυθμό στο δεύτερο μισό του αγώνα, να δίνει και αυτός απίστευτες μάχες με τον Dixon στους δύο τελευταίους γύρους και τελικά να περιορίζει τον Βρετανό στην πέμπτη θέση. 


Ο Celestino Vietti πήρε την καρό σημαία στην έκτη θέση, μπροστά από τον Somkiat Chantra και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Pedro Acosta. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Alonso Lopez και Tony Arbolino. 

Επόμενο άρθρο »

Lusail: MotoGP Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Lusail: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA