• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
10 πράγματα που μάλλον δεν γνωρίζατε για τον Pedro Acosta
Νέα 13/11/2023 - 06:31

Δεν είναι μυστικό ότι ο Pedro Acosta (Red Bull KTM Ajo) είναι ένα πραγματικό ακατέργαστο κόσμημα, γι' αυτό δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει εξασφαλίσει μια θέση στο ελίτ επίπεδο των αγώνων μοτοσυκλέτας. Η GASGAS Factory Racing Tech3 επιβεβαίωσε ότι ο Ισπανός σταρ θα συμμετάσχει μαζί τους στην ομάδα στο MotoGP™ για το 2024 μαζί με τον Augusto Fernandez. Για τον εορτασμό αυτής της συμφωνίας, έγιναν γνωστά λίγα περισσότερα πράγματα για ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του αθλήματος! 


 

1. Προς τιμήν του Kevin Schwantz, και αφού ο πατέρας του συνήθιζε να βάζει τον αριθμό «34» στη μοτοσυκλέτα του κατά τη διάρκεια της Κυριακής στην πίστα της Cartagena, οι άνθρωποι στη σχολή motocross τον αποκαλούσαν Kevin.


 

2. Αν και είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, υπήρξε μια εποχή που ο Αcosta φοβόταν τις μοτοσυκλέτες.


 

3. Το παρατσούκλι του (Καρχαρίας) έχει ξεκάθαρη προέλευση. Ο Acosta γεννήθηκε σε οικογένεια ψαράδων στο λιμάνι του Mazarron στην Ισπανία. Έτσι έβγαζαν τα προς το ζην ο παππούς και ο πατέρας του, με τον πατέρα του μάλιστα να δημιουργεί το πρώτο του λογότυπο: έναν άγριο καρχαρία.


 

4. Τα δύο μεγαλύτερα είδωλα του Acosta είναι ο Casey Stoner και ο Kevin Schwantz.


 

5. Ο Pedro Acosta περιγράφει τον εαυτό του ως «Shaggy» από το Scooby Doo, καθώς πιστεύει ότι ο χαρακτήρας ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία της ζωής του και τον τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων.


 

6. Ο αναβάτης από τη Murcia παραδέχεται ότι δεν έχει πολύ μεγάλη ομάδα φίλων, αλλά αναδεικνύει τον Remy Gardner και τον Paco Marmol, τον αχώριστο προπονητή του, ως δύο από τους σπουδαίους.


 

7. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3™ έχει μια στροφή που φέρει το όνομά του στην πίστα Cartagena στη Murcia, η οποία περιλαμβάνει τη φιγούρα ενός εντυπωσιακού καρχαρία.


 

8. Ο Acosta είναι ο μικρότερος μιας 5μελούς οικογένειας. Έχει δύο μεγαλύτερες αδερφές, τη Maria del Mar και τη Miriam.


 

9. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, έχει ωθήσει τα σωματικά του όρια στο μέγιστο, προετοιμάζοντας τον εαυτό του να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Ο Acosta έχει πάρει έως και 7 κιλά σε βάρος.


 

10. Ο Jaime Alguersuari, πρώην οδηγός της Formula 1, έγραψε τη βιογραφία του Pedro Acosta: «The 17-Year-Old World Champion: The Untold Story», που αφηγείται την απροσδόκητη νίκη ενός 16χρονου αγοριού στην κατηγορία Moto3™ το 2021.


 

Επόμενο άρθρο »

MICHELIN - Νέα ρεκόρ στην Sepang με τα μεσαίας γόμας Power Slick

« Προηγούμενο άρθρο

18 Malaysia: φωτογραφικό αφιέρωμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA