• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η εφημερίδα MCN συνεργάτης επικοινωνίας της Απονομής FIM 2023
Νέα 02/11/2023 - 01:18

Η Απονομή των Βραβείων FIM είναι η κορυφαία εκδήλωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε δύο τροχούς και συνήθως διεξάγεται τον Δεκέμβριο μετά το τέλος όλων των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Μοτοσυκλέτας.

Για πρώτη φορά λοιπόν τα “FIM Awards” θα φτάσουν στην Μεγάλη Βρετανία, όπου η Τελετή Απονομής των Παγκόσμιων Πρωταθλητών που περιλαμβάνει πάνω από σαράντα κατηγορίες μοτοσυκλετών θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2023 στο Λίβερπουλ. Τα εμβληματικά χρυσά μετάλλια FIM θα απονεμηθούν στους πρώτους νικητές σε όλα τα Πρωταθλήματα που διοικούνται από τη Διεθνή Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας.

Το κόκκινο χαλί και το εορταστικό δείπνο θα πραγματοποιηθούν στο ACC Liverpool Convention Centre, μια σύγχρονη και πολυλειτουργική εγκατάσταση που έχει θέα στο διάσημο Albert Dock, στο “σπίτι των Beatles”. Πάνω από εξακόσιοι καλεσμένοι από τις εκατόν δεκαοκτώ Εθνικές Ομοσπονδίες του κόσμου, μαζί με αναβάτες, υποστηρικτές, ενδιαφερόμενους φορείς και άλλους εκπροσώπους του κλάδου θα είναι παρόντες.

 

Για την προώθηση αυτού του γεγονότος, η παγκόσμια Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας FIM συνεργάστηκε με ένα από τα πιο έγκυρα μέσα ενημέρωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Motorcycle News, μια ιστορική εφημερίδα που υπήρξε η φωνή του αθλητισμού μοτοσυκλέτας από τα μέσα της δεκαετίας του 1960 με μια εβδομαδιαία έντυπη έκδοση, και πιο πρόσφατα με μια διαδικτυακή παρουσία και κοινωνικά κανάλια.

Η MCN θα μιλήσει για τα γεγονότα που προηγούνται των βραβείων, όπου οι πρωταγωνιστές θα είναι οι Πρωταθλητές και την αίγλη της βραδιάς Gala, με συνεντεύξεις και ιδέες. Μια μοναδική ευκαιρία, να έχουμε μαζί όλους τους ταχύτερους και με τις καλύτερες επιδόσεις αναβάτες στον κόσμο.

 

Ο διευθυντής μάρκετινγκ και ψηφιακής τεχνολογίας της FIM, Fabio Muner δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που φέρνουμε τα Βραβεία FIM στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά και ειδικά στο Λίβερπουλ. Για εμάς, τα Βραβεία FIM είναι μια πολύ σημαντική στιγμή γιορτής των Πρωταθλητών μας και των αθλητικών τους επιτυχιών, που είναι αποτέλεσμα δέσμευσης, αφοσίωσης, επιμονής και πολλών θυσιών. Τα Βραβεία FIM είναι επίσης η θεσμική στιγμή που καθορίζει το επίσημο τέλος της σεζόν και τις διεθνείς διοργανώσεις μοτοσυκλέτας. Η FIM, μέσω όλων των ψηφιακών καναλιών και των κοινωνικών πλατφορμών της, προσπαθεί να δώσει τη μέγιστη σημασία σε αυτό το σπουδαίο γεγονός, ωστόσο το γεγονός ότι μπορεί να υποστηριχθεί σε εθνικό επίπεδο από μια έγκυρη εφημερίδα όπως η MCN δεν μπορεί παρά να βοηθήσει στην προβολή της εκδήλωσης και αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας της σε όλη την Αγγλία και όχι μόνο. Καλούμε όλους τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μέσω των πλατφορμών της MCN και της ζωντανής τελετής στο www.fim-moto.tv.»

 

Ο συντάκτης της MCN, Richard Newland σχολίασε:

«Είναι φανταστικό για το Ηνωμένο Βασίλειο να τιμάται με τη διοργάνωση των βραβείων FIM 2023, βοηθώντας να φέρει ένα ανεκτίμητο φως στον αθλητισμό της μοτοσυκλέτας σε μια χώρα που έχει προσφέρει τόσους πολλούς πρωταθλητές όλα αυτά τα χρόνια. Η ευκαιρία να φέρουμε επίσης στο επίκεντρο το έργο της FIM για τους λάτρεις των σπορ μοτοσυκλετών του Ηνωμένου Βασιλείου είναι επίσης πολύτιμη – υπογραμμίζοντας τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει ο οργανισμός στην υποστήριξη, την ανάπτυξη, την προώθηση και την προστασία της σειράς αγώνων και των αστεριών που μας τραβούν στη δράση. Είναι μεγάλη τιμή για την MCN να υποστηρίζει την FIM με τα φετινά έγκριτα ετήσια Βραβεία και να φέρνει αυτή την εξαιρετική συγκέντρωση των μεγαλύτερων ταλέντων στον μηχανοκίνητο αθλητισμό στο μεγαλύτερο έντυπο και διαδικτυακό κοινό της μοτοσυκλέτας».

 

Η γνωστή στο παγκόσμιο μοτοσυκλετιστικό κοινό MCN τιμάται και με τη σειρά της τιμά την Απονομή της χρονιάς και παρά τη δυσκολία του έντυπου τύπου παγκοσμίως, μπορεί και διατηρείται στην κορυφή της ενημέρωσης σε δύο τροχούς στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και σε όλη την υφήλιο. Οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι της εφημερίδας εξακολουθούν να προσφέρουν ποιοτική δουλειά και οι πολυάριθμοι μοτοσυκλετιστές της χώρας το εκτιμούν ιδιαίτερα.

Στην φωτογραφία του άρθρου οι Πρωταθλητές του 2022 στη σχετική περσινή Απονομή.

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK 2η ημέρα δοκιμής στην Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο ρεκόρ στην Buriram για τον J. Martin με τα MICHELIN Power Slick MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα