• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buriram: Moto2 Αγώνας
Άνετη επικράτηση του Fermin Aldeguer
Νέα 29/10/2023 - 09:59

Ο αγώνας της Moto2 στην πίστα της Buriram είδε την κυριαρχία του Fermin Aldeguer, καθώς ο Ισπανός της ομάδας του Luca Boscoscuro μπόρεσε να επιβάλει τον ρυθμό του και να φτάσει στη δεύτερη νίκη της καριέρας του. 


Όταν έσβησαν τα φώτα της εκκίνησης, ο Aldeguer κατάφερε να στρίψει πρώτος, με τον Pedro Acosta ακριβώς από πίσω του. Καλή εκκίνηση έκανε ο Marcos Ramirez, ο οποίος τους ακολουθούσε στην 3η θέση. Ο Αron Canet έκανε μια πρόωρη εκκίνηση και δέχτηκε διπλή ποινή μεγάλου γύρου, κάτι που ουσιαστικά κατέστρεψε τις πιθανότητές του να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο. 


Μπροστά ο Aldeguer συνέχιζε δυναμικά και άνοιγε τη διαφορά από τον Acosta, με τον Ισπανό της KTM να μην μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό. Ο Acosta με τη σειρά του βρισκόταν σε μια άνετη δεύτερη θέση, όμως ο Ramirez είχε αρχίσει να δέχεται την πίεση του Somkiat Chantra, με τον Ταϊλανδό αναβάτη να κάνει την κίνηση στη 2η στροφή με 17 γύρους να απομένουν και ανέβηκε στην 3η θέση. 


Εν τω μεταξύ ο Τοny Arbolino είχε αρχίσει να ανεβάζει το ρυθμό του και προσπέρασε και ο ίδιος τον Ramirez για να ανέβει στην τέταρτη θέση. 


Στο τέλος, ο Aldeguer κατάφερε να φτάσει στη 2η νίκη της καριέρας του, 3,4 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Acosta, ο οποίος αρκεί να τερματίσει μέσα στην πρώτη τετράδα στη Μαλαισία για να κλειδώσει το Πρωτάθλημα. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Somkiat Chantra, μια εξέλιξη που ενθουσίασε τόσο τον ίδιο, όσο και τους Ταϊλανδούς οπαδούς. 


Ο Arbolino πήρε την καρό σημαία στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Ai Ogura, ο οποίος έκανε έναν πραγματικά εκπληκτικό αγώνα, ξεκινώντας από τη 19η θέση, και κατάφερε να τερματίσει μέσα στην πεντάδα. 


Ο Ramirez τελείωσε τον αγώνα στην 6η θέση, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Albert Arenas. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Alonso Lopez, Izan Guevara και Manuel Gonzalez. 

Επόμενο άρθρο »

Buriram: MotoGP Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Buriram: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA