• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: Moto3 Κατατακτήριες
Pole Position για τον Ayumu Sasaki
Νέα 21/10/2023 - 07:18

O Ayumu Sasaki χρησιμοποίησε την κλασσική τακτική του κατά τις κατατακτήριες της Moto3 στο Phillip Island και διάλεξε την στιγμή που οι υπόλοιποι βρίσκονταν στα pits για να εκμεταλλευτεί την άδεια πίστα και να κάνει την επίθεσή του. 


Ο Ιάπωνας της Husqvarna σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:36.539 για να βρεθεί στην κορυφή και να πάρει την Pole Position. Θα πρέπει να καταφέρει να κρατήσει πίσω του τον τοπικό ήρωα, Joel Kelso, που ξεκινάει από τη δεύτερη θέση και θέλει να πετύχει ένα δυνατό αποτέλεσμα μπροστά στους συμπατριώτες του. Στην πρώτη σειρά βρίσκεται επίσης για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Stefano Nepa, 216 χιλιοστά του δευτερολέπτου μακριά από τον Sasaki.


Ο Diogo Moreira έχασε μια θέση στην πρώτη σειρά της εκκίνησης για 105 χιλιοστά και θα ξεκινήσει τον αγώνα από την κεφαλή της δεύτερης σειράς, μπροστά από τους Matteo Bertelle και Collin Veijer. 


O Deniz Oncu, ο οποίος είχε τερματίσει στο βάθρο του Phillip Island πέρυσι, κατέκτησε την 7η θέση των κατατακτηρίων, με τους David Alonso (ο οποίος είχε και μια πτώση) και Adrian Fernandez (ο οποίος αντικαθιστά τον Tatsuki Suzuki) να τον ακολουθούν. 


O Daniel Holgado θα ξεκινήσει μόλις από την 11η θέση, ενώ ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Jaume Masia, δεν μπορούσε να βρει το ρυθμό του όλο το Σαββατοκύριακο και θα ξεκινήσει τον αγώνα από τη 13η θέση. Αυτό δίνει μια μεγάλη ευκαιρία στον Ayumu Sasaki να κλείσει την διαφορά των 16 βαθμών από τον Jaume Masia.

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: Moto2 Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island: MotoGP Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA