• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Dani Pedrosa διατηρεί την αυτοπεποίθησή του
"Εστιάσαμε κυρίως στο να δοκιμάζουμε τις επιλογές των ελαστικών της Bridgestone"
Νέα 05/06/2010 - 12:03

O Dani Pedrosa διατηρεί την αυτοπεποίθησή του , ξεπερνώντας το γεγονός της πέμπτης θέσης και της διαφοράς του από τον Valentino Rossi που είναι περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο.

 

“ Δεν δοκιμάσαμε εξωπραγματικά πράγματα στις δοκιμές της πρώτης ημέρας στο Mugello. Εστιάσαμε κυρίως στο να δοκιμάζουμε τις επιλογές των ελαστικών της Bridgestone, γιατί είναι πολύ σημαντική η σωστή επιλογή για να έχεις ικανοποιητική απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.”

 

“ Η κατάσταση της πίστας δεν ήταν κακή , παρ’ όλο που ήταν αρκετά γλιστερή , στη συνέχεια όμως θα βελτιωθεί. Η σταθερότητα και η ευκινησία είναι πολύ σημαντικά στοιχεία εδώ και είναι αναγκαίο να δουλέψουμε πολύ στις ρυθμίσεις του πλαισίου, για να βελτιώσουμε αυτούς τους τομείς.”

 

“ Δεν πήγαμε εξαιρετικά γρήγορα σήμερα, αλλά δεν ψάχναμε τον καλύτερο χρόνο μέχρι τον τελευταίο γύρο. Την πρώτη μέρα των δοκιμαστικών κινηθήκαμε προς την σωστή κατεύθυνση και αύριο θα κοιτάξουμε προς την κορυφή.”

 

Ο Pedrosa έχει πετύχει στο Mugello στην μεγαλύτερη τελική ταχύτητα που έχει γίνει ποτέ, με 349,3km/h , αλλά τώρα ήταν μόλις ένατος στην τελική ταχύτητα με 322,9 km/h , την μεγαλύτερη τελική ταχύτητα χθές νείχε η Ducati του Hector Barbera με 339,6 km/h. Η ταχύτερη Repsol Honda ήταν του team mate του Andrea Dovizioso με τελική ταχύτητα 325,8 km/h.

 

“ Είναι ο αγώνας του ‘σπιτιού μου’ και πάντα νιώθουμε την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιουργείται εδώ. Είναι ένα ξεχωριστό γεγονός για τους Ιταλούς ο αγώνας στο Mugello!" Λέει ο Andrea

 

"Για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα να έχω τελειώσει την ημέρα πιο κοντά στους πρώτους, γιατί είναι αρκετά μεγάλο το κενό από την κορυφή , αλλά με λίγη δουλειά στις ρυθμίσεις του κινητήρα είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά.”

 

“Ήμουν αργός μέσα στις στροφές παντού σήμερα και χανόταν πολλής χρόνος για να γείρω τη μοτοσυκλέτα. Η αίσθησή της ήταν καλή, ανοίγει όμως τις εξόδους των στροφών, έτσι αυτό είναι το σημείο που πρέπει να εστιάσουμε σήμερα. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βελτιώσουμε αυτό το σημείο.”

Επόμενο άρθρο »

Mugello live: O Rossi έσπασε το πόδι του

« Προηγούμενο άρθρο

Bridgestone: Μεταξύ μεσαίας και σκληρής γόμας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA