• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Αυτό δεν είναι αλήθεια» - Ο Oliveira συγκρούεται με το αφεντικό της RNF
Νέα 13/10/2023 - 21:40

Αντιφατικές δηλώσεις σχετικά με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του Πορτογάλου αναβάτη ήρθαν στο προσκήνιο μετά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της HRC

Το μεγαλύτερο κομμάτι του παζλ της αγοράς αναβατών του 2024 μπήκε στη θέση του την Πέμπτη, με τον Marc Marquez να επιβεβαιώνει τη μετάβαση από τη Repsol Honda στην Gresini Racing. Αυτό σημαίνει ότι η Ιαπωνική μάρκα προσπαθεί τώρα να βρει έναν αντικαταστάτη, με τον Miguel Oliveira (Ομάδα CryptoDATA RNF MotoGP™) να προβάλλεται ως ο κορυφαίος υποψήφιος.

Ο Πορτογάλος αναβάτης απέτυχε να διαψεύσει τις φήμες, δηλώνοντας ότι είναι πιθανό και «οτιδήποτε μπορεί να συμβεί» την Πέμπτη στο Pertamina Grand Prix της Ινδονησίας, ενώ ισχυρίστηκε ότι τα σχόλια του Διευθυντή της Ομάδας Razlan Razali που αρνούνταν την ύπαρξη ρήτρας αποδέσμευσης απλώς «δεν ήταν αλήθεια»

Ο Μαλαισιανός ερωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο από τον ρεπόρτερ του Pitlane του MotoGP™ Jack Appleyard κατά τη διάρκεια των δοκιμών στη Mandalika και δήλωσε ότι ο Oliveira θα είναι εκεί την επόμενη σεζόν, καθώς δεν υπήρχε ρήτρα στο συμβόλαιό του που να του επέτρεπε να φύγει στη Honda.

«Έχει συμβόλαιο με την Aprilia και μάλιστα σταθερό. Άρα θα είναι ακόμα μαζί μας το 2024. Δεν υπάρχει ρήτρα που να λέει ότι αν έχει εργοστασιακή προσφορά, μπορεί να φύγει από την Aprilia ή την RNF. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα από όσο γνωρίζουμε, θα μείνει μαζί μας του χρόνου».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με τα μέσα ενημέρωσης μετά το τέλος των δοκιμών της Παρασκευής, ο Oliveira ρωτήθηκε για τα σχόλια του Razali, στα οποία απάντησε ωμά: «Αυτό δεν είναι αλήθεια».

Ενώ το αφεντικό της RNF, Razlan Razali, είχε την ιδέα ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν στο MotoGP™, παρέμεινε πολύ σίγουρος ότι θα διατηρήσει τον Oliveira στην ομάδα του.

«Είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι όλα είναι πιθανά... Λοιπόν, λέγοντας ότι, ναι, όλα είναι πιθανά, αλλά από όσο γνωρίζουμε, είναι μαζί μας την επόμενη χρονιά».

Ο Ραζάλι εξήγησε ότι επί του παρόντος δεν υπάρχει «σχέδιο Β» εάν ο Μιγκέλ αποφασίσει να χωρίσει τους δρόμους, αλλά είπε «αν συμβεί, θέλουμε να αποζημιωθούμε πλήρως».

«Όπως είπε ο Miguel στη συνέντευξή του, η Honda τον πλησίασε, αλλά η Honda είπε ότι ήταν ο Miguel αυτός που τους πλησίασε. Οπότε η ιστορία παραμένει αρκετά μπερδεμένη όπως πάντα. Αυτό είναι που κάνει το MotoGP συναρπαστικό. Έτσι είναι, υποθέτω».

«Η Honda είναι ένας μεγάλος κατασκευαστής. Είναι μια μεγάλη εταιρεία. Είναι σωστό να πηγαίνουν και να πλησιάζουν όποιον θέλουν να πλησιάσουν. Λέγοντας ότι δεν έχουμε εφεδρικό σχέδιο, μπορούν να χτυπήσουν οποιαδήποτε πόρτα και πρέπει να το κάνουν γιατί είναι τόσο μεγάλη επωνυμία. Πρέπει να σηκωθούν από εκεί που είναι τώρα, οπότε δεν τους κατηγορώ για αυτή την προσέγγιση».

Με τον αναβάτη και το αφεντικό φαινομενικά να διαφωνούν για μια υποτιθέμενη ρήτρα στο συμβόλαιο, φαίνεται ότι δεν έχουμε ακούσει την τοποθέτηση από τη Honda η οποία ξεκινά την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Marc Marquez.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο M. Marquez θα έχει νέο Crew Chief το 2024

« Προηγούμενο άρθρο

Mandalika: MotoGP Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA