• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο M. Marquez θα έχει νέο Crew Chief το 2024
Τον Frankie Carchedi
Νέα 13/10/2023 - 04:11

Το #93 θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Frankie Carchedi στην Gresini Racing του χρόνου, ο οποίος βοήθησε τον Joan Mir να κερδίσει έναν τίτλο MotoGP™ το 2020

Αν δε ζει κάποιος σε πλήρη απομόνωση τον τελευταίο καιρό, είναι δύσκολο να μη γνωρίζει την πρόσφατη αναστάτωση γύρω από τη μετακίνηση του Marc Marquez στην Gresini Racing MotoGP™ το 2024. Αρχικά ο Marc έκανε τη μεγάλη έκπληξη και ενώ όλοι περίμεναν ότι θα πάρει μαζί του στην Ducati τον Santi Hernadez, σταματάει μαζί του μετά από 13 χρόνια και πηγαίνει στη νέα ομάδα με τον πρώην μηχανικό του Mir!

Ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και η Repsol Honda ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους μόλις πριν από μια εβδομάδα. Λίγο πριν από το GP της Ινδονησίας, ο Marquez επιβεβαίωσε ότι κάνει τη μετάβαση στις μοτοσυκλέτες της Ducati για τη σεζόν του 2024. Μόλις κυκλοφόρησε αυτή η είδηση, ένα από τα πιο πιεστικά ερωτήματα στο μυαλό όλων ήταν ποιος θα έπαιρνε τον ρόλο του Crew Chief για το #93 το 2024.

Ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ για μια απάντηση. Ο αθλητικός διευθυντής της Gresini, Michele Masini, επιβεβαίωσε ότι ο Frankie Carchedi, επικεφαλής πληρώματος με Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από το 2020 με τον Joan Mir, θα συνεργαστεί με τον Marquez το 2024.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Frankie Carchedi θα είναι ο Crew Chief του Marc την επόμενη σεζόν. Εξακολουθούμε να μιλάμε με τους μηχανικούς, αλλά θα ενισχύσουμε την ομάδα με μια ακόμη φιγούρα», είπε ο Masini στον ρεπόρτερ του Pitlane του MotoGP™ Jack Appleyard.

Ο Carchedi αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με τον Fabio Di Giannantonio, ο οποίος απολαμβάνει μια καλή πορεία, ενώ γνώρισε πολλές επιτυχίες από τη συνεργασία του με τον Mir κατά τη διάρκεια του χρόνου που ήταν στη Suzuki, συμπεριλαμβανομένης μιας αξέχαστης καμπάνιας που κέρδισε τον τίτλο. Με τα τελευταία νέα, ένα άλλο κομμάτι του παζλ μπαίνει στη θέση του για τον Marquez, καθώς ξεκινά μια νέα περιπέτεια μετά από 11 χρόνια συνεργασίας με τη Honda.

Επόμενο άρθρο »

Mandalika: Moto3 Τρίτες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

«Αυτό δεν είναι αλήθεια» - Ο Oliveira συγκρούεται με το αφεντικό της RNF

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA