• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
De Angelis στην κορυφή της Moto2
De Angelis, Gadea και Simon η πρώτη τριάδα της Moto2.
Νέα 05/06/2010 - 10:18

Την πρώτη ημέρα δοκιμών στο Mugello ο αναβάτης από το San Marino Alex De Angelis έφερε την μοτοσυκλέτα της Force GP210 στην υψηλότερη θέση της λίστας των πρώτων δοκιμών, σημειώνοντας τον εκπληκτικό χρόνο 1:56.422. Ο De Angelis ήταν σταθερός στο γυρολόγιο του το τελευταίο μισάωρο. Στον 13ο γύρο από τους 22 που έκανε συνολικά σημείωσε τον ταχύτερό του χρόνο με διαφορά 0.217 δευτ. από τον δεύτερο γρηγορότερο αναβάτη τον Sergio Gadea

 

Ο οδηγός της Tenerife 40 Pons Sergio Gadea πίεσε τον εαυτό του στους τελευταίους γύρους για να πετύχει 1:56.639, λίγο πριν το τέλος των δοκιμών περνώντας οριακά (μόλις με 0.076δευτ.) τον Julian Simon της Mapfre Aspar. Τέσσερα διαφορετικά πλαίσια δοκίμασε ο Andrea Iannone και έμεινε σταθερός στην τέταρτη θέση της ημέρας. 

 

Οι αναβάτες Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), Jules Cluzel (Forward Racing), Yuki Takahashi (Tech 3 Racing) και Shoya Tomizawa (Technomag-CIP) είχαν τη δική τους μάχη με το χρονόμετρο και κατέλαβαν τις θέσεις από την 5η ως την 8η. Οι Mike di Meglio (Mapfre Aspar) και Galbor Talmacsi (Fimmco Speed Up) συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.  

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Toni Elias (Gresini Racing Moto2) σημείωσε τον 11ο χρόνο της ημέρας χωρίς να μπορεί να βρει το set up που ήθελε για να πιέσει την μοτοσυκλέτα του και ήταν 1.032 δευτ. πίσω από τον Alex de Angelis, γεγονός που αποδεικνύει το πόσο έντονος είναι ο συναγωνισμός στην κατηγορία.

Επόμενο άρθρο »

14ος ο Baldolini στη Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Φτάνει στο στόχο του ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA