• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φτάνει στο στόχο του ο Lorenzo
"Είναι πάντα δύσκολο να είσαι κατευθείαν γρήγορος εδώ"
Νέα 04/06/2010 - 10:14

Ο Jorge Lorenzo είναι ευχαριστημένος με τη δεύτερη θέση πίσω από τον team mate του Valentino Rossi, στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής, στο ‘σπίτι’ του Ιταλού στο Mugello.

 

Η τρίτη θέση του Rossi στο Mugello το 2009, πίσω από τον Jorge Lorenzo με νικητή τον Casey Stoner ήταν αποτέλεσμα της επίδρασης των αλλαγών του καιρού, αλλά στις φετινές δοκιμές της Παρασκευής με λιακάδα κυριάρχησε χωρίς να απειληθεί ποτέ.

 

“Είμαι ευχαριστημένος από τα δοκιμαστικά και νιώθω αρκετά καλά” είπε ο Lorenzo.

 

“Είναι πάντα δύσκολο να είσαι κατευθείαν γρήγορος εδώ, γιατί χρειάζεσαι αρκετούς γύρους για να καταλάβεις την πίστα με όλες αυτές τις αλλαγές στη μορφολογία της, αλλά μετά από μερικούς γύρους βελτιώνεσαι πολύ”.

 

“Τώρα προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποια σημεία στη μοτοσυκλέτας, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να βρεθούμε μπροστά αύριο και για να το κάνουμε χρειαζόμαστε μερικές μικρές αλλαγές. Ο καιρός είναι ζεστός αλλά εντάξει. Είμαι σε φόρμα, καλά προετοιμασμένος και έχω καλό ρυθμό”.

 

“Αισθανόμαστε χαλαροί και σίγουροι μετά τα πρώτα δοκιμαστικά και του Jorge οι χρόνοι είναι καλοί”, πρόσθεσε ο team manager του Jorge Lorenzo, Wilco Zeelenberg.

 

“Έχουμε κάποιες ιδέες για να κάνουμε τα πράγματα ακόμη καλύτερα, χρειάζεται να δουλέψουμε στην ικανότητα αλλαγής κατεύθυνσης της μοτοσυκλέτας, γιατί αυτό θα μπορούσε να μας βελτιώσει αυτή τη στιγμή. Οι ρυθμίσεις λειτουργούν καλά μέχρι τώρα, δεν είναι τέλειες αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με τη δεύτερη θέση. Φυσικά ο Valentino είναι πολύ δυνατός εδώ , αλλά δεν έχουμε κανένα παράπονο μέχρι τώρα με την απόδοσή μας"          

Επόμενο άρθρο »

De Angelis στην κορυφή της Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Απειλή κατά της ζωής του Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA