• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mandalika: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές
Στην κορυφή ο Jorge Martin
Νέα 13/10/2023 - 07:17

Ο διεκδικητής του Πρωταθλήματος, Jorge Martin, κατάφερε στα τελευταία στάδια των πρώτων ελεύθερων δοκιμών της μεγάλης κατηγορίας στη Mandalika να ξεπεράσει τις εργοστασιακές Aprilia και να ξεκινήσει ιδανικά το τριήμερο, κατακτώντας την κορυφή των φύλλων χρόνου. Ο Maverick Viñales έκανε το δεύτερο καλύτερο χρόνο, ακολουθούμενος από τον ομόσταυλό του, Aleix Espargaro. 


O Franco Morbidelli πήρε μια πολύ θετική τέταρτη θέση, ανεβάζοντας το ρυθμό του στα τελευταία στάδια, ενώ ο Μarco Bezzecchi, μόλις 5 μέρες μετά την εγχείρηση στην κλείδα του, έφτασε στη Mandalika αργοπορημένα σήμερα το πρωί. Έκανε 18 γύρους και κατάφερε να πάρει μια εντυπωσιακή πέμπτη θέση. Είχε μια πτώση στα τελευταία στάδια, αλλά δεν φαίνεται να χτύπησε στην κλείδα και. όπως ήταν έτσι και αλλιώς προγραμματισμένο, θα εξεταστεί από τους γιατρούς για τη συνέχεια του Σαββατοκύριακου.


Ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Francesco Bagnaia, έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Jack Miller. O Brad Binder ήταν η κορυφαία KTM στην 8η θέση, με τους Enea Bastianini και Luca Marini να συμπληρώνουν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Mandalika: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Mandalika: Moto2 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA