• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi: Moto2 Κατατακτήριες
Pole position με νέο ρεκόρ γύρου για τον Somkiat Chantra
Νέα 30/09/2023 - 09:13

Ένα ρεκόρ γύρου από το 2016 επρόκετο να σπάσει σήμερα, καθώς το 1'49.961 που είχε πετύχει ο Johann Zarco θα έδινε τη θέση του στο 1'49.898 που έγραψε ο Somkiat Chantra κατά τις δεύτερες κατατακτήριες της Moto2 στο Ιαπωνικό Grand Prix. 


O Ταϊλανδός αναβάτης ήταν ο ταχύτερος στις ελεύθερες δοκιμές και το πρωί του Σαββάτου έφτασε λίγα χιλιοστά μακριά από το ρεκόρ. Στις κατατακτήριες όμως ο Chantra δεν άφησε κανένα περιθώριο για αμφισβήτη, καθώς από νωρίς έθεσε το ρυθμό του και κατέκτησε τη δεύτερη pole position της καριέρας του. 


Ο Ai Ogura ήταν αυτός που κατάφερε να φτάσει πιο κοντά, κάνοντας το 1-2 για την Idemitsu Honda Team Asia, 120 χιλιοστά πίσω από τον ομόσταυλό του. Την πρώτη σειρά της εκκίνησης συμπλήρωσε ο Jake Dixon, ο οποίος πέρασε από τις πρώτες κατατακτήριες. 


Ο επικεφαλής της βαθμολογίας και νικητής της Ινδίας, Pedro Acosta, θα ξεκινήσει από την κεφαλή της δεύτερης σειράς της εκκίνησης και θα έχει δίπλα του τους Filip Salac και Alonso Lopez, ο οποίος επίσης πέρασε από τις πρώτες κατατακτήριες. 


Ο αναβάτης που πήρε πέρυσι την pole position, o Aron Canet, έκανε τον έβδομο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Sam Lowes και τον Fermin Aldeguer. O Tony Arbolino δυσκολεύτηκε αρκετά το Σάββατο, καθώς πήρε τη 13η θέση, πίσω από τους Manuel Gonzalez, Joe Roberts και Marcos Ramirez.
 

Επόμενο άρθρο »

Motegi: MotoGP Αγώνας Sprint

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: Moto3 Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA