• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi: Moto3 Κατατακτήριες
Pole position για τον Jaume Masia
Νέα 30/09/2023 - 08:55

O Jaume Masia συνεχίζει να επιδεικνύει έναν εκπληκτικό ρυθμό, καθώς βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της καριέρας του και κατάφερε να πάρει την τρίτη του συνεχόμενη pole position στο Iαπωνικό Grand Prix. O Ισπανός αναβάτης σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:56.744, χωρίς κανένας να μπορεί να τον απειλήσει. 


Πιο κοντά έφτασε ο Deniz Öncü, ο οποίος ήταν 208 χιλιοστά πιο πίσω, με τον Matteo Bertelle να συμπληρώνει την πρώτη σειρά της εκκίνησης, για δεύτερη συνεχόμενη φορά.


Στα πρώτα στάδια ήταν ο David Muñoz και ο Ayumu Sasaki που έθεσαν το ρυθμό στις δεύτερες κατατακτήριες, αλλά όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Masia ο οποίος είχε παραμείνει στα pits στην αρχή. Όταν βγήκε στην πίστα έφτασε κατευθείαν στην κορυφή και παρά τη βελτίωση του Öncü, ο Masia κρατήθηκε στην pole position με δική του βελτίωση. 


Με δύο λεπτά να απομένουν, ο Bertelle ξεπέρασε τον Ivan Ortola, ο οποίος περιορίστηκε στην πέμπτη θέση, καθώς με την καρό σημαία να ανεμίζει ο Stefano Nepa κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση. Τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης συμπληρώνει ο Daniel Holgado. 


Στην τρίτη σειρά θα παραταχθούν οι Collin Veijer, Ayumu Sasaki και David Muñoz, μπροστά από τους David Alonso, Diogo Moreira και Kaito Toba. 

O Ricardo Rossi πέρασε πρώτος από τις ΚΑΤ1, όμως είχε ένα highside που ξεκίνησαν οι ΚΑΤ2 και τελικά δεν κατάφερε να γράψει κάποιον χρονομετρημένο γύρο.

Επόμενο άρθρο »

Motegi: Moto2 Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: MotoGP Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA