• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρώτη μέρα επιστροφής του Alex Rins στην Ιαπωνία
Νέα 29/09/2023 - 16:52

Ο αναβάτης της LCR Honda CASTROL, Alex Rins, ολοκλήρωσε την πρώτη του μέρα προπονήσεων με τη μοτοσυκλέτα του στο MotoGP στο Motegi μετά από τον τραυματισμό του στο Mugello τον περασμένο Ιούνιο.

Η Παρασκευή στο Twin Ring Motegi σήμαινε μια ουσιαστική ημερομηνία για την LCR, καθώς η ομάδα τελικά υπολόγισε στον Alex Rins ο οποίος θα οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα αφού έχασε τους τελευταίους οκτώ Αγώνες. Έχοντας τη φυσική κατάσταση που του επιτρέπουν οι γιατροί πλέον να οδηγήσει, το #42 ανέβηκε στη μοτοσυκλέτα για να ανακτήσει βήμα προς βήμα αίσθηση και απόδοση. Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των εβδομάδων και των Αγώνων που έχασε και τη σοβαρότητα του τραυματισμού, η ομάδα δεν μπορεί παρά να ευχαριστήσει τον Alex για την προσπάθεια και τη δέσμευσή του, καθώς ολοκλήρωσε τις δύο προπονήσεις. Στο τέλος της ημέρας, λόγω του πόνου που ένιωσε στο δεξί πόδι, μαζί με την ομάδα και τους γιατρούς αποφάσισε να αποσυρθεί για να αποφύγει περαιτέρω κινδύνους και να συνεχίσει να αναρρώνει. Ο αναβάτης του HRC Stefan Bradl θα τον αντικαταστήσει για το υπόλοιπο Ιαπωνικό Grand Prix.

Alex Rins:

«Ξεκίνησα τη μέρα νιώθοντας καλά, αλλά μετά από μερικούς γύρους, άρχισα να νιώθω πόνο στο πόδι. Η σημερινή μέρα ήταν σημαντική γιατί τώρα ξέρω ποιο είναι το σημείο εκκίνησης και πώς να συνεχίσω τη διαδικασία αποθεραπείας μου. Το σχέδιο είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στην έδρα μας και να προσπαθήσουμε ξανά στην Ινδονησία, ας δούμε πώς θα πάνε όλα».

 

Επόμενο άρθρο »

Motegi: MotoGP Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: MotoGP Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA