• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello live: μπορεί ο Valentino;
Τι σημαίνουν οι δηλώσεις του για το πρόβλημα με τον ώμο του;
Νέα 04/06/2010 - 15:45

 

Απόψεις: Δημήτρης Διατσίδης (αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD)

 

«Ο Valentino, όπως ξέρεις πολύ καλά, όταν είναι κάτω από πίεση, μπορεί να κάνει εξαιρετικά πράγματα», μας είπε λίγο πριν τις πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές της Παρασκευής ο William Favero, της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha. «Το ξέραμε ότι το κτύπημα από το μοτοκρός ήταν σοβαρό, αλλά δεν περιμέναμε ότι θα τον ενοχλούσε τόσο πολύ. Η μαγνητική έδειξε ότι ο ώμος δεν είναι καλά και ότι θα χρειαστεί τελικά το 3μηνο – 4μηνο, που χρειάζεται και ένας κανονικός άνθρωπος για να συνέλθει από ένα τέτοιο τραύμα», συμπλήρωσε ο άνθρωπος που μιλάει κάθε μέρα με τον Rossi, όταν βρίσκονται στις πίστες.

 

Μπορεί λοιπόν κάποιοι να βιάστηκαν να ξεγράψουν τον VR από τον αγώνα του Mugello, αφού ο ίδιος χθες υπογράμμισε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, μάλιστα είπε ότι είναι ο σοβαρότερος τραυματισμός της καριέρας του, σοβαρότερος και από εκείνο το ατύχημα στις δοκιμές του Assen πριν λίγα χρόνια, που παραλίγο να του στοιχίσει τη μόνη μη συμμετοχή του σε αγώνα από το ξεκίνημα της καριέρας του. Τελικά τότε τα κατάφερε, όπως τα κατάφερε και πολλές άλλες φορές, όταν τα αποτελέσματα των δοκιμών έδειχναν ότι δεν θα μπορούσε παρά να συμβιβαστεί με τη 2η θέση. Όμως ποιος δεν θυμάται την Laguna Seca του 2008, τη νίκη επί του Stoner, τη στιγμή που ο ίδιος ο Rossi είχε δηλώσει την προηγούμενη ότι χρειάζεται ένα θαύμα για να μπορεί να τον ακολουθήσει.

 

Η άποψή μας είναι ότι μπορεί ο Lorenzo να γελά «κάτω από το μουστάκι του», μπορεί ο Stoner να δείξει τα δόντια του, μπορεί οι Honda να τρέχουν πολύ στην ευθεία, αλλά ο Vale δεν έχει πει την τελευταία του λέξη στον αγώνα που ψυχολογικά είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τον ίδιο. «Τον ξέρεις τον Vale, από πλευράς ψυχολογίας είναι έτοιμος για όλα εδώ μέσα», μας είπε ο Favero, σε σχετικής μας ερώτηση, για το πως είναι ο «γιατρός» από την πλευρά αυτή. Έτσι αυτό που περιμένουμε για την Κυριακή είναι μια πραγματικά μεγάλη μάχη, με τον Valentino Rossi πρωταγωνιστή και όχι απλό θεατή της μάχης τον υπόλοιπων μνηστήρων της νίκης. Εδώ θα αποδείξει – για άλλη μια φορά – την μεγάλη του κλάση.

Επόμενο άρθρο »

Η νέα εξάτμιση της Tech3 M1

« Προηγούμενο άρθρο

Η τακτική του Zeelenberg

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα