• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η τακτική του Zeelenberg
Τα δεδομένα των υπολογιστών είναι καλά αλλά εγώ θέλω να έχω μια κοντινή ματιά στα πράγματα
Νέα 04/06/2010 - 15:07

Αν νομίζει κανείς ότι ο manager του Jorze Lorenzo Wilco Zeelenberg είναι απλά ένας καλός αναλυτής δεδομένων τότε είναι βαθιά νυχτωμένος. Ο πρώην αγωνιζόμενος των GP και διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της Yamaha Europe παρακολουθεί από κοντά τον Ισπανό οδηγό προκειμένου να καταφέρει να του δώσει τις καλύτερες συμβουλές στην κάθε πίστα που επισκέπτονται. 

 

Πρόσφατα όπως ο ίδιος δήλωσε “Τα δεδομένα των υπολογιστών είναι καλά αλλά εγώ θέλω να έχω μια κοντινή ματιά στα πράγματα. Μπορώ να αναλύσω κάποια πράγματα από την πλευρά του οδηγού είτε αυτός έχει κάποιο πρόβλημα με το πλαίσιο ή με την γραμμή του σε μια στροφή. Στη συνέχεια θα συζητήσω το πρόβλημα με τον αρχιμηχανικό της ομάδας και τους τεχνικούς που στο σύνολο είναι 4-5 άνθρωποι για να δώσουμε την καλύτερη λύση."

 

Συνεπώς κατά την διάρκεια των δοκιμών ο Zeelenberg θα βρίσκεται τριγύρω στην πίστα του Mugello πάνω στο scooter παρακολουθώντας την εξέλιξη του Lorenzo κι ύστερα θα βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τον μηχανικό του Ramon Forcada. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Zeelenberg έχει 100 εκκινήσεις σε GP στο ενεργητικό του κι ένα παγκόσμιο τίτλο στα SS600 με τον Cal Crutchlow, κι απ’ότι βλέπουμε μέχρι στιγμής τα πάει θαυμάσια με τον Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

Mugello live: μπορεί ο Valentino;

« Προηγούμενο άρθρο

Φοβάται για τον ώμο του ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα