• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Barbera περιμένει και νέα πρόοδο στο Mugello
"Αυτή η πίστα είναι το αγωνιστικό σπίτι της Ducati και έπαιξε τον ρόλο της στην γέννηση και την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας μας"
Νέα 02/06/2010 - 22:23

Έχοντας μπει για πρώτη φορά στη δεκάδα , στο Le Man , ο Hector Barbera , αναζητά ένα εξίσου δυνατό αποτέλεσμα και στο Mugello , στην πρώτη του επαφή με την εκπληκτική ιταλική πίστα, πάνω σε μια μοτοσυκλέτα MotoGP.

 

Ο Barbera στρέφει την προσοχή του στο Mugello , που είναι συναρπαστικό γρήγορο και με ροή και ταιριάζει και στο οδηγικό του στιλ και στην Ducati.

 

“ Νιώθω ότι έχω ισχυρά κίνητρα για το ιταλικό grand prix και θέλω να βελτιώσω τα αποτελέσματά μου. Είναι από τις αγαπημένες μου πίστες και πάντα το διασκεδάζω να οδηγώ εκεί.”

 

“ Είναι συναρπαστικό να έχω και στην Ιταλία την απόδοση που είχα και στη Γαλλία, γιατί ξέρω ότι μπορώ να δίνω τη μάχη μου για την πρώτη δεκάδα σε κάθε αγώνα.”

 

“ Αυτή η πίστα είναι το αγωνιστικό σπίτι της Ducati και η πίστα που έπαιξε τον ρόλο της στη γέννηση και την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας μας. Είμαι σίγουρος ότι αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για όλους τους οδηγούς της Ducati , που υποστηρίζονται και από τους ιταλούς fans , οι οποίοι είναι τόσο παθιασμένοι όσο και οι ισπανοί.”

 

“ Το Mugello χαρακτηρίζεται από τις γρήγορες στροφές του και απαιτεί απαλό οδηγικό στιλ για να κάνεις χρόνο, κάτι που μου ταιριάζει

Επόμενο άρθρο »

Η Moto3 θα αντικαταστήσει τα GP125

« Προηγούμενο άρθρο

Edwards και Spies με νέο σιγαστήρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα