• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner και Hayden σε διαφορετική φάση
Δύο αναβάτες με διαφορετική πρόοδο στην φετινή σεζόν.
Νέα 02/06/2010 - 00:46

Για τον Casey Stoner ο φημισμένος αγώνας του Mugello δεν έχει έρθει στην καλύτερη στιγμή της σεζόν και αυτό γιατί το θέμα που τον απασχολεί και δεν έχει λύσει προς το παρόν είναι οι πτώσεις που προέρχονται από το χάσιμο του εμπρός τροχού. Ο ίδιος δηλώνει ότι αυτό είναι το πρωταρχικό του μέλημα κι όχι το κυνήγι του τίτλου. Με την ομάδα του έχουν σκεφτεί κάποια πράγματα που θα δοκιμάσουν στο Mugello από την πρώτη ημέρα και θα δουλέψουν σκληρά όπως πάντα για να πετύχουν τον στόχο τους. “Στο σύνολο η μοτοσυκλέτα είναι πολύ καλή κι έχω τον ρυθμό που απαιτείται για να είμαι μαζί με τους πρώτους, ωστόσο με κάθε τρόπο πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα που έχουμε εδώ και δύο αγώνες".

 

Από την άλλη πλευρά ο Nicky Hayden δεν βλέπει την ώρα να μπει στην πίστα του Mugello. Άλλωστε θέλει να ανταμείψει τους Ducatisti έπειτα από την άσχημη περσινή εμφάνισή του όπου είχε προβλήματα με το πίσω φρένο κι ο ρυθμός του ήταν πολύ αργός. Ο ίδιος δε, αισθάνεται σε καλή φόρμα για το σερί των αγώνων που πρόκειται να ακολουθήσει από εδώ και πέρα. Όπως πρόσφατα δήλωσε για τον συγκεκριμένο αγώνα στην πίστα του Mugello, ή θα κάνεις ένα καλό αγώνα, ή θα έχεις μία δύσκολη ημέρα ανάλογα πόσο καλά τα έχεις πάει με την ρύθμιση της μοτοσυκλέτας σου. Αν το πετύχεις τότε θα διασκεδάσεις σε απίστευτο βαθμό στον αγώνα. “Χαίρομαι που θα βρεθώ ανάμεσα στους Ducatisti κι ελπίζω όλοι μας να διασκεδάσουμε πολύ.” 

 

Από τεχνικής πλευράς η Ducati έχει ως στόχο να βοηθήσει με κάθε τρόπο τον Casey Stoner και ο Filippo Preziosi δήλωσε ότι θα προσπαθήσουν να βρουν λύση στο πρόβλημά του, είτε αλλάζοντας πιρούνι –όπως προγραμματίζουν στην αρχή των δοκιμών- είτε διαφοροποιώντας το set up της μοτοσυκλέτας του. Για την πλευρά του Hayden, ο Preziosi σκοπεύει να τοποθετήσει ένα νέο μοχλικό στην μοτοσυκλέτα, με στόχο να ενισχύσουν την ευστάθεια της στην έξοδο της στροφής.

Επόμενο άρθρο »

Θα πάρει κι άλλη νίκη ο Elias;

« Προηγούμενο άρθρο

Τι θα φέρει η Bridgestone στο Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα