• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Moto2 Αγώνας
Επικράτηση του Jake Dixon
Νέα 03/09/2023 - 15:14

Oι αναβάτες της Moto2 βγήκαν στην πίστα της Καταλονίας για τον 11ο αγώνα της χρονιάς με τους δύο πρώτους της βαθμολογίας, Pedro Acosta και Tony Arbolino να ξεκινάνε τον αγώνα από την 9η και 20η θέση αντίστοιχα.


Όταν έσβησαν τα φώτα, ο Jake Dixon έστριψε πρώτος από την pole position, με τους Manuel Gonzalez και Aron Canet να τον ακολουθούν από κοντά. Σύντομα ο Gonzalez έκανε την κίνησή του και βρέθηκε στην πρώτη θέση, ενώ πιο πίσω, ο Arbolino είχε φτάσει από την 20η στην 11η θέση και ο Acosta είχε επίσης αρχίσει να ανεβαίνει θέσεις. 


Με 12 γύρους να απομένουν, ο Acosta είχε φτάσει τους 3 πρώτους και στην πρώτη στροφή πέρασε τον Dixon για την τρίτη θέση, ενώ ταυτόχρονα ο Canet περνούσε τον Gonzalez για την πρώτη θέση. Ο Acosta συνέχισε και σύντομα βρέθηκε στην πρώτη θέση, με τον Dixon να τον ακολουθεί, περνώντας τους Canet και Gonzalez. 


O Gonzalez άρχισε να μένει λίγο πιο πίσω, όπου τον έφτανε ο Albert Arenas, o οποίος σύντομα τον πέρασε και άρχισε να κυνηγά τους 3 πρώτους.


Με 5 γύρους να απομένουν, οι Αcosta, Canet και Dixon ξεκίνησαν τις μάχες και άλλαζαν θέσεις. Εκεί ο Acosta πίεσε παραπάνω και είχε ένα γλίστρημα που τον έφερε πίσω στην 5η θέση, καθώς οι Arenas και Gonzalez πέρασαν μπροστά του. 


Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τον επικεφαλής της βαθμολογίας, καθώς στο κατέβασμα για την 1η στροφή είχε μια επαφή με τον Alonso Lopez και οι 2 αναβάτες βγήκαν εκτός πίστας και επέστρεψαν πίσω από τον Sergio Garcia, στην 6η θέση. 


Μπαίνοντας στον προτελευταίο γύρο ο Dixon προηγούταν, με τον Canet να τον ακολουθεί κατά πόδας και τον Arenas να έχει μείνει πιο πίσω. 


Στον τελευταίο γύρο o Dixon αμύνθηκε στην πρώτη στροφή και κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Canet και στη 10η στροφή. Φτάνοντας στον τελευταίο τομέα, ο Canet προσπάθησε να τον πλησιάσει, αλλά ένα μικρό γλίστρημα ουσιαστικά τελείωσε την προσπάθεια του Ισπανού. 


Ο Dixon πέρασε τη γραμμή του τερματισμού για να πάρει τη 2η νίκη του, με τον Canet να περιορίζεται στη 2η θέση. Ο Albert Arenas πήρε την 3η θέση, κατακτώντας το πρώτο του βάθρο. 


Την τέταρτη θέση πήρε ο Sergio Garcia, μπροστά από τον Manuel Gonzalez. O Pedro Acosta τερμάτισε τελικά στην 6η θέση, έχοντας πίσω του τον Ai Ogura. O Alonso Lopez πήρε την 8η θέση, με τους Sam Lowes και Celestino Vietti. 


O Tony Arbolino παρά την καλή του εκκίνηση, έχασε θέσεις αργότερα και τερμάτισε εκτός βαθμών, στη 17η θέση. 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: MotoGP Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA