• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 250cc Sito Pons στην ομάδα Cryptodata RNF MotoGP
Νέα 01/09/2023 - 13:16

“Η ομάδα Cryptodata RNF MotoGP είναι περήφανη που ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή των 250cc, Sito Pons που θα ξεκινήσει το 2024.” 

Η απόφαση που ανακοινώθηκε από την RNF στοχεύει ιδιαίτερα στην αξιοποίηση των τεσσάρων δεκαετιών της εμπειρίας του Sito στο MotoGP. Αυτή η στρατηγική συμμαχία αντιπροσωπεύει μια σημαντική εξέλιξη στο επιχειρηματικό σχέδιο της ομάδας, συμβάλλοντας στην επίτευξη ενός μέρους των προσεκτικά σχεδιασμένων μελλοντικών στόχων της ομάδας.

Ο Sito Pons, ένα όνομα συνώνυμο με τον θρίαμβο και την αντοχή, φέρνει μαζί του μια κληρονομιά που μιλάει από μόνη της. Η πορεία του, που χαρακτηρίστηκε από τη νίκη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος δύο φορές με την Honda το 1988 και το 1989, αποτελεί μαρτυρία της ισχυρής του αποφασιστικότητας.

Συγκεκριμένα, τα επιτεύγματα του Pons εκτείνονται πέρα από την πίστα, κερδίζοντας το διάσημο βραβείο Prince of Asturias για τον αθλητισμό το 1990. Ως μοναδικός αγωνιζόμενος μοτοσυκλετών για να κρατήσει αυτό το βραβείο, η συμβολή του στην κληρονομιά του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού είναι αναμφισβήτητη. Επιπλέον, ο ρόλος του ως Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αγωνιστικών Ομάδων (International Road Racing Teams Association) για πάνω από μια δεκαετία, μαζί με την εκπροσώπησή του για τους αναβάτες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στη Διεθνή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας, υπογραμμίζει τη δέσμευσή του να αυξήσει το άθλημα στο σύνολό του.

Σε αυτή τη σημαντική μετάβαση, ο Sito Pons, ο εγκέφαλος πίσω από μία από τις κορυφαίες ομάδες στην ενδιάμεση κατηγορία Moto2 θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στο MotoGP. Ο νέος του ρόλος ως επικεφαλής των εσόδων με την ομάδα Cryptodata RNF MotoGP, θα αξιοποιήσει την εμπειρία των πάνω από 40 χρόνων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του MotoGP, με έμφαση στην ανάπτυξη της ομάδας.
 

Razlan Razali, Ιδρυτής της Ομάδας Cryptodata RNF Motogp Team

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Sito Pons στην οικογένεια RNF. Η εκτεταμένη εμπειρία του στο MotoGP, οι πολύτιμες γνώσεις και η αφοσίωσή του ευθυγραμμίζονται άψογα με το όραμά μας να δημιουργήσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες MotoGP. Μαζί με τον Sito, η αποστολή μας είναι να οικοδομήσουμε μια βιώσιμη ομάδα και να προσπαθήσουμε να έχουμε μια άριστη στρατηγική με τους συνεργάτες μας.
 

Sito Pons

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα επανέλθω στο MotoGP, αυτή τη φορά ως μέρος της ομάδας Cryptodata RNF MotoGP. Σε αυτό το νέο ρόλο, θα φέρω πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στο MotoGP - μια δεκαετία ως αναβάτης και πάνω από τρεις δεκαετίες ως Διευθυντής ομάδας τόσο στο MotoGP όσο και στην Moto2. Με τη συνεργασία μου μαζί με τον Razlan και την ομάδα του, στοχεύουμε να ενισχύσουμε το χαρτοφυλάκιό μας εστιάζοντας στην ανάπτυξη της αξίας της ομάδας. Λατρεύω τις προκλήσεις και είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη νέα πρόκληση.
 

Ovidiu Toma, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Cryptodata Tech

«Η απόφαση του Sito Pons να ενωθεί με την Cryptodata RNF MotoGP Team ενσωματώνει τη δέσμευσή μας για την αριστεία και την καινοτομία. Μαζί, θα βρούμε νέους τρόπους για να επιτύχουμε μεγάλη απόδοση».

 

Bogdan Mărunți, συνιδρυτής και επικεφαλής της παγκόσμιας στρατηγικής της Cryptodata Tech

«Ο Sito Pons φέρνει μια πλούσια εμπειρία και στρατηγική ανδρεία που ευθυγραμμίζεται με την τροχιά μας στην ανάπτυξη. Αυτή η εταιρική σχέση σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς το όραμά μας να προωθήσουμε τα όρια του MotoGP. Υπάρχουν πολλά για να επιτύχουμε και προσβλέπουμε στο ταξίδι που είναι μπροστά».

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Πρόκληση το να είσαι μπροστά στις “Δοκιμές”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA